banner564

Burçların ve yıldızların saatleri

  Yıldızların ve burçların saatleri ve günleri vardır. Hazreti Süleyman’ın kitabında bu ilimden söz edilir. Çok eski zamanlardan beridir, (en azından 27 asır öncesinden ) bu ilime değer verilmiştir. 
  Büyük âlimler eserlerinde, yıldız saatlerinden ve yıldız günlerinden söz etmişlerdi. Her gün bir yıldızın etkisinde ve her saat de bir yıldız saatinin etkisi altındadır. Güneş doğarken gün başlar. O gün hangi gezegenin günüyse, günün ilk saati o gezegen ile başlar. 
  Önemli bir evrağınızı veya çok sevdiğiniz bir kitabınızı kaybedebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz değerli bir sevdiğinizi ansızın karşınızda görürsünüz. Hiç beklemediğimiz bir yerden elinize para gelebilir veya para kaybedebilirsiniz. 
  Yaşadığınız olumlu veya olumsuz etkiler yıldız saatlerinden ve yıldız günlerinden kaynaklanmaktadır. Güneş günü bazı günler kendinize olan güveninizin ve cesaretinizin arttığını hissedersiniz. Güvenin ve cesaretin verdiği güçle zorlukları yenmeyi başarırsınız. Yaratıcılığınız, popülerliğiniz, cömertliğiniz ve karizmanız artar. Şans oyunlarıyla ilgilenmeye başlarsınız. Hazırdan para gelir sevinirsiniz. 
  Çevrenize karşı her zamankinden daha çekici, daha güzel ve daha güçlü görünürsünüz. Sanatsal yetenekleriniz artar. Bu değişikliği hem siz fark edersiniz hem de sizi seven yakın çevrenizdeki insanlar fark ederler. Karşı cinse cazip gelirsiniz. Hem beğenir hem beğenilirsiniz. Böyle günler yeni aşk ilişkilerine başlamanız için elinize fırsat geçer. Duygularınızı rahatlıkla anlatabilir, kolaylıkla sevginizi gösterebilirsiniz. 
  Maddi manevi sorunlarınızı Güneş günleri ve Güneş saatleri kolaylaştırırsınız. Böyle günler yüksek seviyedeki insanlarla karşılaşır ve onlardan yardım görürsünüz. Olmayacakmış gibi görünen devlet işleriniz, Güneş günlerinde ve Güneş saatlerinde olur. Gururun, kibirin, emirvakinin ve gösterişin arttığı böyle günler, Güneş günüdür. Güneş’in günü Pazar günüdür. Güneş’in doğuşu itibarıyle ilk saat Güneş saatidir. Güneş doğduktan sonra gelen, sekizinci saatde Güneş saatidir. Pazar günü Güneş günüdür ve günün ilk saatı, Güneş saati ile başlar. 
  Haftanın her gününde günün belirli bir saatinde, hergezegenin günüde Güneş saati vardır. Pazar günü, Güneş’in ve Aslan burcunun günüdür. Aslan burcunun dost burçları; Yay burcu ve Koç burcudur. Aslan burcunun ve yöneticisi Güneş’in gününde ve saatinden bu burçlarda etkilenirler.  
  Fakat Yay burcunun üçüncü son on günü dediğimiz, üçüncü dekanında veya Koç burcunun ikinci on günü dediğimiz ikinci dekanında doğmuşsanız; Güneş’in günü olan Pazar günleri ve Güneş saatlerinden güçlü bir şekilde etkilenirsiniz. Klasik Astrolojiye göre, Güneş Koç burcunda güçlüdür ve bu burcun, ondokuzuncu derecesinde şereflenir. 
  Koç burcunun ondokuzuncu derecesi, 9 Nisan’a denk gelir. Bu Astrolojik konum 9 Nisan’da doğan, Koçları da güçlü bir şekilde etkiler. Aslan burcu ve Güneş’in etkisinde olan Pazar günleri, yeni işlere başlamak için uygundur. Nişan, söz kesmek ve nikah gününü ayırmak için iyi bir zamandır. Altın ve herhangi bir mücevher almak isterseniz, Güneş günleri ve Güneş saatleri bu isteğinizi gerçekleştiriniz. Altın almak ve altın biriktirmek hevesiniz, Güneş günü ve Güneş saatleri güçlenir. Fakat siz yine de dikkatli olunuz, altın kaybıda yaşayabilirsiniz. İlerinizi düşünerek hayatınızı garantiye almanız için böyle günlerde yatırım yapmanız, sizin hayrınıza olur. 
  Güneş günleri ve Güneş saati yaptığınız işlerle başarı sağlarsınız. Kendinizi yaptığınız işlerle gösterirsiniz. Parlamak ve kendinizi tanıtmak için, Güneş günlerinden ve Güneş satlerinden faydalanınız. Böyle saatler trafikten ve yollardan dikkatli olunuz. Cuma gününün öyle zamanı Güneş saatine denk gelir. 
  Cuma günü öylen namazı, Güneş saatinde kılınır. Böyle saatler çok dua okuyun. İbadet edin. Bunları yapamazsanız, **Şems süresini veya İnşirah süresini okuyun. 
  ** Yıldız saatleri Güneş Güneş’in etkili olduğu saatler. Haftanın her gününde ve haftanın her gününün gecesinde Güneş saati vardır. Hesaplamaları daima Güneş’in doğuşuna göre, yaşadığınız yere göre hesaplayacaksın. Yaşadığınız yere göre, Güneş ne saat doğarsa gün ve günü temsil eden yıldızın saati, o saat başlar. Güneş Günü, Pazar günüdür. Güneş’in doğması ile Güneş saati başlar. Pazar günü, Aslan burcunun etkisi altındadır. Aslan burcunun hakim olduğu bu günden, Koç burçları ve Yay burçlarıda etkilenirler. Güneş’in doğuşu ile başlayan Güneş saatinden sonra gelen, 8’inci saat de Güneş saatidir. Pazar Günü Güneş battıktan sonra gelen, 3’üncü ve 10’uncu saatlerde Güneş saatidir. Hesaplamaları daima yaşadığınız yere göre yapacaksınız. 
  Yaşadığınız yere göre, Güneş ne saat doğarsa, o saat günün birinci saatidir. Ay Pazartesi Günü Ay’ın günüdür. Pazartesi günü, Güneş’in doğuşu itibari ile Ay Günü ve Ay saati başlar. Pazartesi günü Yengeç burcunun etkisi altındadır. Yengeç burcunun hakim olduğu bu günden; Akrep ve Balık burçlarıda etkilenirler. Güneş doğuş saatinden sonra gelen, 5’şinci ve 12’nci saatler Güneş saatidir. Pazartesi Güneş battıktan sonra gelen 7’nci saat de Güneş saatidir. Salı, Mars’ın günüdür. Salı günü Güneş’in doğuşu ile Mars saati ve Mars günü başlar. Salı günü Koç burcunun ve Akrep burçlarının etkisi altındadır.
  Güneş’in doğuşu ile başlayan Mars günü ve Mars saatinden sonra gelen, 2’nci ve 9’uncu saatlerde Güneş saatidir. Güneş battıktan sonra gelen, 4’üncü ve 11’inci saatlerde Güneşe’ aittir. Merkür Çarşamba günü Merkür’ün günüdür. Çarşamba günü Güneş’in doğuşu ile Merkür saati ve Merkür günü başlar. Merkür’ün etkisinde olan Çarşamba günü, İkizler ve Başak burçlarının etkisi altındadır. Güneş’in doğuşu ile başlayan Merkür günü ve Merkür saatinden sonra gelen Çarşamba gününün,6’ncı saati Güneş’e aittir. Çarşamba günü Güneş battıktan sonra gelen, 1’inci ve 8’inci saat Güneş’indir. Jüpiter Perşembe günü Jüpiter günüdür. Perşembe günü Güneş’in doğuşu itibarı ile Jüpiter günü ve Jüpiter saati başlar. Jüpiter’in etkisinde olan, Perşembe günü, Yay ve Balık burçlarının etkisi altındadır. 
  Güneş’in doğuşu ile başlayan, Jüpiter gününden ve Jüpiter saatinden sonra gelen, 3’üncü ve 10’uncu saatler Güneş saatidir. Perşembe günü Güneş battıktan sonra gelen, 5’şinci ve 12’nci saatler Jüpiter saatleridir. Venüs Cumağa günü, Venüs günüdür. Cumaga günü Güneş’in doğuşu itibarı ile Venüs günü ve Venüs saati başlar. Venüs’ün etkisinde olan, Cumağa günü Boğa burcunun ve Terazi burcunun etkisi altındadır. Güneşin doğuşu ile başlayan, Venüs gününden ve Venüs saatinden sonra gelen 7’nci saat Güneş’indir. Cumağa günü, Güneş battıktan sonra gelen gelen 2’nci ve 9’uncu saatlerde Güneş’indir. Satürn Cumartesi günü, Satürn günüdür. Cumağartesi günü Güneş’in doğuşu itibari ile Satürn günü ve Satürn saati başlar. Satürn’ün etkisinde olan Cumartesi günü, Oğlak ve Kova burçlarının hâkimiyeti altındadır. Günün ilk saatinden sonra gelen, 4’üncü ve 11’inci saatler Güneş saatidir. Cumartesi günü güneş battıktan sonra gelen, 6’ncı saat Güneş’indir. 
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih Selamet
Fatih Selamet - 3 yıl Önce

Bu bilgileri nereden ogrenebılırız ben bu konuları ogrenmeyı cok ıstıyorum.
[email protected]
bılgı verebılırmısınız cok tesekkurler

Zehra
Zehra - 3 ay Önce

banner608

banner473