banner564

Burcunuz ve siz

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar
   Aceleci karakteriniz size yanlışlar yaptırıyor. Önce sakin sakin düşünün. Sizin için en eyi olan nedir. Taşınmaz bir mal ve motorlu bir araç için sıkıntı yapıyorsunuz.İyice düşünüp kararınızı vereceksiniz. Verdiğiniz karar sizin lehinize olacak.
Boğa Burcu ve yükselen Boğa olanlar
    Sevgili Boğalar; Bu günlerde, bütün düşünceniz, iş ve aşk. İş teklifi bekleyenler, işinde yükselmek isteyenler, işini değiştirmek isteyenler, sabrınızın mükafatını göreceksiniz. Zorda olsa, güçte olsa, Başaracaksınız. *Aşk acısı çeken, kalbi kırık olan, aşık Boğalar, sevgilinizi ele geçirmek istiyorsunuz. Aranızın düzelmesi için sizde gayret gösterin. Aranız düzelecek sevineceksiniz.
İkizler Burcu ve yükselen İkizler olanlar
   Sevgili İkizler. Aşk yıldızının sizi aşk sarhoşu etmesine izin vermeyiniz. Çekiciliğiniz, güzelliğiniz artıyor. Herzamankinden daha etkileyici ve daha çekici oldunuz.* Etrafınızda hayranlarınız sizden ilgi bekliyorlar. İki yerden gelecek olan para sizi sevindirecek.
Yengeç Burcu ve yükselen Yengeç olanlar
Beklemediğiniz bir anda gelen bir haberle sevineceksiniz.Kiminiz devlet işlerinden, kiminiz paradan kiminizde aşktan sevineceksiniz.* Kalbi boş olanlar, arkadaş toplantılarında tanıştığınız kişi ile, bir beraberlik yaşayacaksınız. Bu ilişki sizin beklediğiniz gibi duygusal bir ilişki olmayabilir.
Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar
Geleceğinize doğru emin adımlarla ilerliyorsunuz. Aklınıza koydunuz başaracaksınız. Eğitimden ve kardeşlerinizden sevineceksiniz. Beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. *Yakınlarınızın tanıştırdığı kişiyle, ileriye dönük planlar yapacaksınız. Duygusal ilişkilerinizde daha gerçekci ve daha ciddi olacaksınız.Buraya kadar
Başak burcu ve yükselen Başak olanlar
Başak burcunun; hamarat titiz ve becerikli kişileri. İçinizden bazı kişiler, bir miras konusu ile ilgilenecekler. Bazı kişileriniz ise; başkalarınında hakkı olan bir gelir elde edecekler. Bu gelirler sosyal sigortalar, iş ortaklarında, kredilerden olabilir.*Boşanmış kişiler, bir nafaka konusu gündeminizi meşgul edecek. Evli olanlar, evlilik dışı ilişkilerden dikkat.
Terazi Burcu ve yükselelen Terazi olanlar
   İkili ilişkilerden, iş anlaşmalarından ve hukuksal davalardan sevineceksiniz. Haksızlığa uğrayanlar, masum ve suçlu anlaşılacak. Adalet yerine gelecek.* İkinci çocuğa sahip olmak isteyenler, tez zamanda beklediğiniz müjde geliyor. Evlilik kararı almak isteyenler, iyi bir zaman, değerlendirin.
Akrep burcu ve yükselen Akrep olanlar
   Akrep burçları; çalıştığınız işinizden sevineceksiniz. Elinize para gelecek. Fakat bazılarınızın elinden, hesapta olmayan bir konu için, para çıkabilir. Sağlık sorunu olanlar; kısa süren bir tedavi ile sağlığınıza kavuşacaksınız. *İçinizden bazı kişiler zor ve güç şartlar altında çalışıyorlar. Zor ve güç şartlar altında çalışmanız sağlığınızı bozabilir.
Yay ve yükselen Yaylar
   Yay burcu gençleri; eğitim hayatında tanıştığınız kişi ile evlilik kararı alacaksınız. Erken alınan bu karar eğitim hayatınızı zorlaştırarak, sonrada pişmanlık duymanıza neden olabilir. *Yay burcunun orta yaşlı kişileri; Size zor gelen ve uzun süreden beridir ertelemek zorunda kaldığnız, meseleler için ani gelen bir cesaretle atılım yaparak, zorlukların üstünden geleceksiniz,
Oğlak burcu ve yükselen Oğlaklar
    Emlağa yatırım yapmak isteyenler; ertelediğiniz ve acelemi sonrada yaparım diyerek geri çevirdiğiniz şans yine geliyor. Gelen şansı mutlaka değerlendirin. Bu sizin son şansınız olabilir. Bu şansı değerlendirmezseniz, keşke elime gelen fırsatı değerlendirseydim deyip pişmanlığınızı dile getirebilirsiniz.- Aşk, evlat ve şans oyunlarından sevineceksiniz. Omuz ve bel ağrılarına dikkat
Kova burcu ve yükselen Kova olanlar
  Bu günlerde şansınız yerinde. Yaratıcı meslekler, medyatik meslekler ve artistlik mesleklerde şansınız açılıyor.Bu mesleklerden hangisi ile ilgileniyorsanız; başarı, sizi bekliyor. -Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettireceksiniz. Hem aşktan, hem mesleğinizden sevineceksiniz. Popüllerliliğiniz artıyor, karizmaniz etkiliyor.
Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar
   Maddi konularda atılım yapacaksınız. Kendinize güveniniz artacak. Daha iradeli ve daha hırslı olacaksınız.- Gündelik hayatınızda, her şey yoluna giriyor. Beklediğiniz haberleri aldıktan sonra artık ne yapmak istediğinize karar vereceksiniz.
YORUM EKLE

banner471

banner474