banner564

Cihangir’den iyi kapanış

 Geçen hafta sahasında Mağusa Türk Gücü’nü 4-3’lük skorla mağlup eden Cihangir, dün ise konuk ettiği Lefke’yi 2-0’lık skorla mağlup ederek ligin ilk devresini 27 puanla kapamış oldu. 

Maçın ilk bölümüne başlayan konuk Lefke olsa bile, oyunun sonrasında Toygar Davlcu’nun saha içindeki yaptığı hamleler hem rakibinin etkili ataklarını önledi; hem de takımının pozisyon bulmasına olanak sağladı. Ertan’ın yokluğunu takımın bir başka tecrübeli ismi Nurettin ile dolduran Toygar Hoca, devrenin sonunda gelen penaltı golü sonrası Cihangir istediğini alarak soyunma odasına giren taraf oldu. 
Maçın ilk devresinin bitişi ile birlikte Rahmi’nin inanılmaz sinirinin maçın ikinci devresinde de devam etmesi, maçı tamamlayamayışına neden oldu. Gelen Cihangir takımının ikinci golü sonrası takım arkadaşı Candy ile kavga etmesi, kendi sonunu hazırlamasına yeterli oldu. 
Son beş haftada 4 galibiyet 1 de beraberliği olan Lefke, zorlu Cihangir deplasmanını mağlubiyetle kapamış olsa bile, oyuna organize olamayışları yanında, pozisyon bulmada yaşadıkları sıkıntı haftayı ve ilk devreyi mağlubiyetle kapamalarına sebep oldu. 
Cihangir’in yaşadığı kadrodaki daralmaya rağmen, MTG maçında aldıkları galibiyeti Lefke maçında yine deva ettirmesi kadar, oyuncu grubunun özverisi ve maç içindeki inanılmaz mücadele ve arzuları ise ilk devreyi iyi noktada bitirmelerine yeterli oldu. Yapacakları takviye ile ikinci devrede süreci daha yukarıya taşıması gerektiğini düşündüğüm Cihangir takımının devre arasını çok merak ediyorum. 
Maçın hakemi Ali Özer’in performansı ile yine sınıfta kaldığını söylemeden geçersem kendime haksızlık ederim. Maça konsantre olamayışı yanında gösterdiği birçok kartla birlikte verdiği ve vermediği pozisyonlar ile maçı kötü yöneten Ali Özer, Rahmi’ye gösterdiği kırmızı kart sonrası ise daha cesurca kart göstermesi kendi adına kaosun başlangıcı oldu.

YORUM EKLE

banner471

banner473