banner564

Doğan çok can yakacak

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kupası ile yeni sezon futbol maçlarına da hayırlısıyla merhaba dedik.
Dün Girne 20 Temmuz Stadı’nda izlediğimiz Doğan Türk Birliği ile Mormenekşe sezonun ilk resmi maçında karşı karşıya geldiler.
Maçta Doğan Türk Birliği henüz ligin başlamasına iki hafta olmasına rağmen hazır ve “Takım” görüntüsü verdi.
Doğan Türk Birliği yıllardır oturmuş kadrosuna Serhan-Serkan kardeşleri de katarak iyiden kadrosunu güçlendirdi.
Saha içinde basmadık yer bırakmayan rakibin her açığını değerlendiren bir görüntü çizen Doğan Türk Birliği’nin sezona tam anlamıyla hazır olduğunu ve bu sezon içinde çok canlar yakacağını da açıkça söyleyebiliriz.
Özellikle savunmada geçit vermeyen Doğan Türk Birliği ileride de çok koşan bir takım olarak dikkat çekti.
Fiziğini iyi kullanan Salih Güvensoy’un rakibi zorlaması ve gol yollarında etkili olması Doğan için büyük avantaj sağlayacak. Genç yaşına rağmen arı gibi saha içinde iş yapan takımın kaderini değiştiren Kenan ise tam bir görev adamı. Ortaya koyduğu futbol ve performans ile bu sezonun parlayan yıldızı olacak…
Mormenekşe sezona hazır görüntüsü verse de henüz eksiklikleri olduğu hemen göze çarpıyor. Özellikle yabancı oyuncu konusunda önceki gün yaşanan gelişme sonrası morallerin de bozulduğunu hesaba katınca Mormenekşe’nin sezona yetişmesi için acele davranması gerekir.
Özellikle savunmada yaşanan karmaşa tribünde dikkat çekti. Kimin ne yaptığı kimi kontrol ettiği belli olmayan bir görüntü içine girdi.
Kaleci Devrim’in beklenmedik hataları gözlerden kaçmadı. Geçmiş sezonlarda izlediğimiz Devrim dün kalede yoktu. Konsantresi mi kondisyonu mu bilmem ama sezona hazır bir görüntü vermedi.
Sezon öncesi ilk ciddi sınav olarak gösterilen KTSYD Kupası ile iki takım da eksikliklerini gördü. Doğan Türk Birliği rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Tebrik ederiz. 
Maç öncesinde Özel Eğitim Vakfı ile Doğan Türk Birliği U-15 takımlarının maçı ise izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. KTSYD’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında maçın tüm gelirini ÖZEV’e bağışlaması ise takdire değer ayrı bir olaydı.
YORUM EKLE

banner471

banner473