banner564

Felix yetti

Gençlik Gücü ile Baf Ülkü Yurdu arasındaki mücadele aslında ikinci yarıda başladı diyebiliriz. İlk devrede futbol adına ortaya hiçbir şey koyamayan iki ekip bırakın pozisyona girmeyi neredeyse şut dahi çekemedi. Ancak bambaşka bir ikinci devre izledik. Her iki takım da karşılaşmanın ikinci yarısında golü düşününce ortaya zevkli bir mücadele çıktı. Ortaya konan bu açık futbol süratine güvenen Felix'e dolayısıyla Baf'a yaradı. İkinci devrenin hemen başında direkten dönen top Felix fırtınasının habercisi gibiydi. Gençlik Gücü gol aramak için öne çıktığı anlarda Baf Ülkü Yurdu'nun etkili kontra ataklarına engel olamadı ve Felix süratini kullanarak Gençlik Gücü'nü yıkan isim oldu. Baf'ın bir diğer yabancısı Joseph, Felix'e ayak uydurabilseydi skor daha da farklı olabilirdi.
Gençlik Gücü, ilk yarıda rakibine geniş alan vermeyerek oyunu dengede götürdü ancak ikinci devre gol için açılınca rakibin etkili kontra ataklarına çözüm bulamadılar ve mağlubiyeti adeta çağırdılar. Addo'nun eksikliğini bu maçta fazlasıyla yaşadılar. Debola da ileride kaybolunca Gençlik Gücü rakip üzerinde etkili olamadı.
Baf Ülkü Yurdu rakibinin açıklarını iyi değerlendirdi ve elindeki kozları etkili kullanarak rahat bir galibiyete ulaşarak rakibinin de üzerine geçmeyi başardı.
Karşılaşmanın hakemi Ali Özer'in penaltı ve kırmızı kart kararları doğruydu.
YORUM EKLE

banner471

banner474