banner564

Gelgitlerle dolu gece

GAÜ Çetinkaya ve Gençler Birliği arasındaki zirveyi ilgilendiren çok önemli mücadeleden GAÜ Çetinkaya, mücadeleye birçok eksikle çıktıki bu eksiklere maç içerisinde sakatlanan Abbas da eklendi. Ancak buna rağmen maçtan galip ayrılmayı başardılar. Karşılaşma tutuk başlasa da Hüseyin Kayalar'ın akıl dolu taç atışını gecenin parlayan yıldızı Eko'nun gole çevirmesiyle maça heyecan geldi. GAÜ Çetinkaya biraz daha becerikli ve şanslı olsa karşılaşmayı ilk devrede koparabilirdi. Ancak dedik ya maç gelgitlerle doluydu. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Gençler Birliği'nin direkten dönen topu gol olsa belki de maç daha farklı olacaktı. İkinci devrenin hemen başında da direği geçemeyen Gençler Birliği'ne yardım eli rakipten geldi. GAÜ Çetinkaya savunmasında Sercan kritik bir hata yaparak rakibini gol pozisyonuna soktu ve Tonbara bu ikramı geri çevirmedi.  Skora denge geldikten sonra her iki ekip de pozisyonlardan yararlanamadı. Özellikle Tonbara'nın kaleci Cenk'ten sıyrıldığı pozisyonu değerlendirememesi maçın kırılma anıydı. Son sözü ise Eko söyledi ve takımına kazandırdığı penaltıyı gole çeviren Hermann ile GAÜ Çetinkaya zorlu bir haftayı galibiyetle kapamayı başardı.
GAÜ Çetinkaya önemli eksiklerine rağmen kendine güveni yüksek bir şekilde oynadı. Eko takımını sırtlayan isimdi. Erdinç savunmasına çok yardımcı oldu. Hüseyin Kayalar hem savunma hem hücum anlamında takımın iyilerindendi. Emre kaçırdıklarıyla maçın kopmasına engel oldu ve saç baş yoldurdu. Tunç'un bu kadar eksik varken ve Abbas da sakatlanmışken düşünülmemesi ve son 10 dakikalık bölümde oyuna girmesi kafalarda soru işareti oluşturdu.
Gençler Birliği iyi mücadele etti ancak rakibinden daha fazla hata yapınca sahadan mağlup ayrıldı. İki topu direkten dönen Gençler Birliği'nin şans da yanında değildi. Çok şeyler beklenen Şenol hayal kırıklığı yarattı.
Karşılaşmanın hakemi Fehim Dayı verdiği tartışmalı kararlarla tepki çekti. Verdiği penaltı kararı doğruydu. Buna rağmen kötü bir yönetim sergiledi.
YORUM EKLE

banner471

banner473