banner564

Golcü ve tecrübe

 Her iki takımın da artık puan kayına tahammülleri olmadığı bir maçtı. Gönyeli kalan maçları da düşünerek sezon sonunda play-out oynamamak için kazanmak zorundaydı. Göçmenköy rakibine göre daha rahat olmasına rağmen o da kazanıp daha rahat bir duruma gelmek istiyordu.
 Maçın ilk yarısı her iki takım adına da verimli geçmedi. Zaman zaman buldukları pozisyonları değerlendiremediler. Gönyeli’nin bir topu direkten dönerken Göçmenköy topa daha fazla hakim olmasına rağmen istediği golü bulamadı.
 Sylla rakipleri tarafından bu devrede iyi kontrol edilince Gönyeli istediği pozisyonlara giremedi. Pozisyonlara giremezken rakibine de özellikle kendi sağ tarafından fazla atak şansı verdi.
 İkinci yarının başlarında ilk yarıya benzer bir oyun vardı. Gönyeli orta alanı rakibine kaptırıp arka arkaya ataklar yerken kazandığı bir kornerde Eray ile golü bulunca rahatladı ve daha iyi oynamaya başladı. 
 Daha iyi oyununun karşılığını da bulduğu ikinci golle aldı. İkinci yarının başarılı adamlarından Sylla ile farkı 2’ye çıkararak nefes aldılar. Skoru koruma içgüdüsü ile biraz daha fazla geriye çekilince golü yedi. Ancak yerinde yapılan değişiklikle oyuna giren Sabri, Sylla’nın pasında tecrübesini konuşturarak attığı golle galibiyeti perçinlerken yediği gole de erken cevap vererek rakibinin ümitlenmesine fırsat vermedi.
 Göçmenköy son maçta zor da olsa aldığı galibiyete bu maçı da ekleyerek artık nefes almak istiyordu. Maçta daha fazla atak görünen ve gol arayan da onlardı. Fakat bu oyunlarını ikinci yarıda fazla sürdüremediler.
 Yedikleri ilk golden sonra oyunu rakibine verdi. Defanstaki hataları ile ikinci golü de yediler. Rakip futbolcu Sylla’yı ilk yarıda iyi kontrol ederlerken ikinci yarıda onun çok daha rahat oynamasına engel olamadılar.
 Buldukları golle en azından 1 puan için ümitlenseler de 2 dakika sonra bir gol daha yediler ve tüm ümitlerini bitirdiler.
 Kötü bir kadrosu olmamasına rağmen maçlarda bunu oyuna yansıtamıyorlar. Bu maçı kazanırlar diyebileceğimiz maçlarda bile sıkıntı yaşıyorlar. Alınan mağlubiyet diğer maçlardan gelecek sonuçlara göre daha iyi değerlendirilecek.  
 

YORUM EKLE

banner608

banner473