banner564

Gözdağı

Yenicami ilk devreyi lider kapatmıştı ve ikinci devrenin açılış maçında devre arası takımını oldukça güçlendirmiş olan MTG karşısında bize bunun tesadüf olmadığını gösterdi. MTG adına aslında her şey iyi başlamıştı. Deplasmanda olmasına rağmen rakibi üzerinde üstünlük kurmayı başaran MTG, rakibine de çok pozisyon vermedi. Kalesindeki az sayıdaki tehlikede ise kaleci Türkkan önemli kurtarışlara imza attı. MTG bu üstünlüğünü Yasin'in penaltıdan kaydettiği golle skora da yansıtmayı başararak ilk devreyi önde kapadı. Yenicami ilk yarıda bir türlü rakibinin üstünlüğünü dengeleyemedi. İlk devrede Ünal'ın etkisizliği de buna etkendi. Eray'ın sakatlanarak oyundan henüz maçın başında çıkması ise ayrı bir şanssızlıktı. Hücumda John Ebuka ilk devrede istediği topları alamadı.
Karşılaşmanın ikinci devresinde ise sürekli rakibinin üzerine giden bir Yenicami izledik. Özellikle kanatlarda sürekli bindirmelerle rakip kalede pozisyon aradılar. MTG ise ikinci devrede daha çok skoru korumaya yönelik ve kontra atağa dayalı bir futbol sergiledi. Yenicami bu baskısının sonucunda Tansel ile golü bularak skora dengeyi getirdi. Her iki takım da bu golden sonra değişikliklere gitti. Yenicami'de gol pasını veren ve iyi oynayan John Okoli'nin niye oyundan çıktığına anlam veremedim. Skora denge geldikten sonra her iki takım da galibiyeti düşündü ancak Yenicami kazandığı moral motivasyonla golü bulan taraf oldu. Erdoğ'un şanssız bir an yaşadığı pozisyonu Ebuka affetmedi. MTG'nin şanssızlığı golden sonra buldukları pozisyonda üst direkten dönen topla devam etti.
Yenicami kendi evinde önemli bir galibiyet elde ederek zirvedeki yerini korudu. Yenicami geriden gelip kazandığı bu maçla koltuğuna göz diken rakiplerine de bir anlamda göz dağı vermiş oldu. Yenicami'de Oladele, John Ebuka gecenin parlayan isimleriydi.
MTG öne geçtiği karşılaşmada skoru korumak istemesiyle geriye çekildi ve bunun sonucunda karşılaşmadan mağlup ayrıldı. MTG'de Malik etkili olan isimdi. Dinopeter uyum sorunu yaşıyor gibi durdu. İlerleyen haftalarda daha faydalı olacaktır. Halil Turan ve Adil ise vasattı.
YORUM EKLE

banner608

banner474