banner564

Güneş Balık burcunda doğdu

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar
  Balık burcu Güneş’inin etkisiyle, gizli esrarengiz konuları öğrenmek için içinizde dayanılmaz bir istek duymaya başladınız. Gizli olan her şey ilginizi çekmeye başladı. Gizli aşk ilişkileri yaşamak istersiniz ve yaşarsınız. Bu ilişkilerden kimsenin haberi olmaz. Bazen kendinizi iki ilişki içinde bulursunuz. İlişkiyi sürdürdüğünüz kişilerin bir birlerinden haberi olmaz. 
 
Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar
  İçinizde gizli ilimlere karşı bir merak başladı. Esrarengiz ve gizli olaylar sizi düşündürüyor.  İçinizden bazı kişiler, bu konulara meraklı arkadaşları ile birlikte toplanarak bu konuları araştıracaklar. Sizin gibi düşünen sizin gibi olan, birçok arkadaşınız var. Fakat yine de arkadaşlarınıza dikkat edin.
 
İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar
 Mesleğinizin yanında bir başka meslek öğrenme şansınız var. İki mesleği ayni zamanda sürdürmek eğilimi içindesiniz. Yaptığınız işlerle kendi kendinizi yükselteceksiniz.  Müzikle, sanatla, ruh bilimiyle ilgilenen biriyseniz, yüksek mevkideki kişiler desteğiyle yükselirsiniz. Bekar olanlara evlilik şansı doğdu. 
Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar
  İçinizde, dinsel konulara karşı bir eğilim ve mistik olaylara karşı bir ilgi başladı. İçinizden bazı kişilerin ruhlarla bir bağlantısı olabilir. Bazılarınız kutsal yüksek bir güç tarafından korunduğunuzu bilirsiniz. İçinizdeki Tanrı aşkı güçleniyor. İçiniz ruhunuz aydınlanmaya başladı. İçinize doğanlar doğrulardır. Rüyalarınız ruhunuzun gıdasıdır.
Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar
  Balık burcu Güneş’i size kehanete varan, kâhinlik yeteneği, vermeye başladı. Medyumluk hassasiyetiniz güçleniyor. İçinizden bazı kişiler, ölmüş kişileri ve geçmiş aile bireylerini sık, sık rüyalarında görmeye başladılar.  Gizli, sırlı her şey ilginizi çeker. Bunları araştırmak ve öğrenmek istersiniz. Evlilik ve miras nedeniyle elinize maddi bir kısmet geçecek. 
Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar 
  Eşinize olan bağlılığınız arttı. Bekâr olanlar, evlilik şansı elinize geliyor. Hayal ettiğiniz gibi bir evlilik yapabilirsiniz. Evli olan bazı Başaklar, eşiyle bir konuda soğukluk ve zorluk yaşayabilirler. Eşinize bu ayın içinde boşanma ile ilgili bir konu açmayınız. Her şey düzelecek. İleride boşanmak için diretirseniz,  maddi manevi kayıplar yaşarsınız. Hukuk karşısında çaresiz kalırsınız. 
Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar  
  Mesleki konuları zor öğrenirsiniz. Ancak kendi kendinize öğrenirseniz size başarı kapıları açılır. Kendi kendinize öğrendiklerinizi bir uzman tarafından yasallaştırıp kanuna göre hareket edersiniz. Sudan gelen tehlikelere ve soğuktan gelen hastalıklara karşı dikkatli olun. Aşk konusunda yanılgılar size sevdadan gelen hastalıklar verir. Bu hastalıklar sizde dalgınlık ve unutkanlık yaratır.
Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar
  Balık burcunun etkisiyle; aşkta, yaratıcı konularda, sahne sanatlarında ve şans oyunlarında başarı göstereceksiniz. Karşı cinsi kolay etkiliyorsunuz ve onlar tarafından kolay etkileniyorsunuz. Çocuk konusunda, sevineceksiniz. Çocuk istediği halde ve bir çocuğa sahip olamayanlar, tedavi ile muradınıza ereceksiniz.  
Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar
  Ailenize, çocuklarınıza, aile büyüklerinize düşkünlüğünüz her zamankinden daha çok arttı. Su gören bir yerde yaşamak isteğiniz güçlendi. Bu ayın içinde bu isteğinizi gerçekleştirmek için elinize şans gelecek. Uzak ülkelerde yaşayanlar bu günlerde vatanınıza özlem duyacak ve vatanınıza dönmek kararı alacaksınız. 
Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar
  Balık burcu Güneş’in etkisiyle, medyumluk hassasiyetiniz ve sezgileriniz güçlendi. Bilinmeyen gizli saklı sırlara ilginiz arttı Doğum haritanızda, Jüpiter, Ay ve Neptün olumlu bakış açıları oluşturuyorsa; beyninizi ve hislerinizi kullanarak yüksek enerji güçlerinden bilgi alabilirsiniz. Yakınlarınızdan dikkatli olun.
Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar
  Para konusunda kısmetlisiniz. İki yerden geliriniz olması büyük ihtimal. Zihinsel yeteneklerinizle para kazanabilirsiniz. Merhametli olmanız sizi güç durumda bırakabilir. Para kazanma yeteneğiniz iç güdüsel olarak gelişmiştir. Haritanızda sert bakış açıları varsa, paranızı tutmakta güçlük çekersiniz. Para elinize gelse bile nereye gittiğini anlamadan para elinizden kayıp gider
Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar
  Güneş burcunuza girdi. Güneş’in burcunuza girmesiyle; sessizliğiniz, sakinliğiniz ve duygusallığınız daha çok arttı. Etki altında kalmaya başladınız. Kendinizi koruyamıyorsunuz. Her söylenene inanıyorsunuz. Balık burcu mensupları, kısmetli ve eli açık bir insansınız. Ruhsal yeteneklerinizle doğdunuz. Ruhsal içgüdüsel ilimler, size Tanrı vergisidir.
YORUM EKLE

banner471

banner474