banner564

Güneş Başak burcunda - Mantığınızla hareket edin

  Güneş Başak burcuna girdiğinde daha dikkatli ve daha gerçekçi olursunuz. Detaylara önem verirsiniz. Duygularla değil mantığınızla hareket edersiniz. Düşünmeden hiçbir şeye karar vermezsiniz. Ayağınızı sağlam yere basmak istersiniz. 
  Güneş Başak burcuna girdiğinde; Sağlığa, temizliğe önem verirsiniz. Bitki Şifacılığı ilginizi çekmeye başlar. Ruh bilimine ilginiz artar. Sezgileriniz güçlenir. Daha sağlıklı beslenmek istersiniz. Doğal gıdalara önem verirsiniz. Bitkilere önem verirsiniz. Sağlığınız için bitkilerden yapılan doğal ilaçlarla iyileşmek istersiniz. Doğal olan her şeye ilgi duyarsınız. Çiftlik hayatına ve hayvanlara her zamankinden daha çok özlem duyarsınız. 
  Güneş Başak burcuna girdiğinde, giyime kuşama merağınız artar. Daha temiz, daha düzenli, daha derli toplu olursunuz. Evli olanlar, evlilik nedeniyle akraba oldukları kişileri eleştirmeye başlarlar. Güneş burcu Başak olanlar; eş tarafından akraba olduğunuz kişileri her zamankinden daha çok eleştirmeye başlarsınız. 
  Doğum haritanızda, Başak ve Balık burçları transit gezegenler ve Ayla sert bakış açısı oluşturuyorsa huzursuzluğuz artar. Evli olanlar, aynı evin içinde, eşinizle iki yabancıya dönüşebilirsiniz. Aranızda yaşadığınız soğukluğun getirdiği huzursuzluğu fark eden ikinci çocuğunuz, bu durumdan çok etkilenir. İçinizden bazı kişiler eşiyle bir neden yüzünden bir süre ayrı yaşamak zorunda kalabilir. Daha sonra yine bir araya gelme şansı doğar. 
  Bazı kişiler, iki eşi birden idare etme eğilimi içindedirler. Ne birinden ne o birinden vazgeçemezler. Bir evde birde dışarda olsun cümlesi, böyle günler çapkınlar tarafından sıkça söylenilir. Güneş’in Başak burcunda olduğu ay, istenmeyen ve beklenmeyen sıkıntılarda yaşanabilir. 
  Böyle dönemlerde sıkıntılar artar. İş problemleri ve sağlık sorunları, faydasız meşguliyetlerle uğraşmanıza neden olur. Aldığınız ilaçlar yan etki yapabilir. Gıda zehirlenmesiyle ilişkili problemler yaşayabilirsiniz. 
  Annenizle kadınlarla tartışabilirsiniz. Kendinizi hasta zannedebilirsiniz. Bir kadının doğum haritasında, Başak burcuna düşen Ay, çok sert etkilere maruz kalıyorsa kısırlığa neden olur. Barsak ve böbrek hastalıkları da olabilir. Bir toprak elementi burcu olan Başak burcunda Ay huzursuzdur. Ay Başak burcunun doğal evi olan altıncı evde, Akrep burcunun evi olan sekizinci evde, Başak burcunun zıt burcu olan Balık burcunun evi olan 12 evde kendini ifade edemez. 
  Doğum haritanızda bu evlere düşen Ay sert bakış açılarına sahipse beklenmeyen sıkıntılara ve mutsuzluğa neden olur. Duygusal güvenceden yoksun olabilirsiniz. Sinirsel hastalıklar çekebilirsiniz. Ölüm korkusuna kapılabilirsiniz. Ay her Ay Başak burcundan geçer ve bu burçta iki buçuk gün kalır. Güneş her sene Başak Burcundan geçer ve bu burçta bir Ay kalır. Doğum haritanızda Güneş Başak burcundaysa; temiz, titiz, çalışkan, becerikli, gerçekçi ve dürüstsünüz. Başak burcu, yeteneklerle gelen başarılar ve kalıcı sağlam işlerle ilişkilidir. 
******
Başak Burcu Ay’ı sizleri nasıl etkileyecek
 Ay Koç Burcu’nda...
  AY, doğduğunuzda Koç burcundaysa, duygusal açlık hissedersiniz. Duygularla değil, mantığınızla hareket edersiniz. Çabuk öfkelenir çabuk sakinleşirsiniz. Aklınıza koyduğunuzu zor da olsa mutlaka yaparsınız. 
  Kırılacak, üzülecek, insanlar umurunuzda değildir. Sizin için önemli olan isteklerinizin olmasıdır. Zorla sahip olduklarınızın kıymetini daha sonra bilmessiniz. 
 Ay Boğa Burcu’nda 
  Ay, doğduğunuzda Boğa burcundaysa, maddiyata, sevgiye, güzelliğe önem verirsiniz. Hafısanız güçlü. Damak tadınız gelişmiştir. Pratik ve dikkatlisiniz. Boğaz ağrılarına, yatkınsınız. 
  Bahçe işleri sizi mutlu eder. Emin olmadan hiç bir işe başlamazsınız. Ay boğada olduğunda, müzik kabiliyeti ve güçlü bir ses verir. 
Ay İkizler Burcu’nda 
  Ay doğduğunuzda İkizler burcundaysa, kolay öğrenir kolay öğretirsiniz. Meraklı ve yeteneklisiniz. Sol elinizle sağ el gibi yazı yazabilirsiniz. Ellerinizi çok güzel kullanırsınız. Sanata, eğitime, bilgiye düşkünsünüz. Koku alma yeteneğiniz gelişmiştir. 
  Olur, olmaz şeylere sinirlenmemeyi öğrenmelisiniz. Kararsızlığınız yüzünden yanlış eş seçersiniz. 
Ay Yengeç Burcu’nda 
  Yengeç burcu Ay’ın yuvasıdır. Ay yuvasında olunca en güzel enerjilerini evrene dağıtır. Yengeç duygulu koruyucu besleyici ve anaç bir burçdur. Toplumun temel taşı dediğimiz, kişiler yengeç burcunda doğmuş veya doğum haritalarında 
  Yengeç burcu çok güçlü olan kişilerdirler. Bu günlerde sevineceksiniz. 
Ay Aslan Burcu’nda 
  Doğduğunuzda Ay Aslan burcundaysa, güçlü, karizmatik, etkileyici ve cömertsiniz. Sanat yeteneğiniz gelişmiş. Varlığınız her ortamda ilgi çekiyor. Farkedilmek, beğenilmek, sizi mutlu eder. Karşı cinsi çok etkiliyorsunuz. 
  Gözlerinizle, saçlarınızla, farklı giyim tarzınızla meşhursunuz. Dostlarınız genellikle tanınmış kişiler. Siz dostlarınızla dostlarınız sizinle gurur duyar. 
  Ay Başak Burcu’nda 
  Doğduğunuzda Ay başak burcundaysa huzursuz, titiz, soğuk ve eleştiricisiniz. Sağlığa, diyete, hijyene önem verirsiniz. Kolaylıkla iki işi birden idare edebilirsiniz. Elleriniz becerikli. Canlılarla iletim yeteneğiniz güçlü. 
  Fakat sevdiklerinize mesafeli ve soğuksunuz. Verimli ve bereketlisiniz. Mükemmellik arayışı içinde olursanız, yalnız kalabilirsiniz. 
Ay Terazi Burcu’nda 
  Ay doğduğunuzda Terazi burcuna düşmüsse, romantik duygularınızın yerini şefkat, sevecenliğinizin yerini kara sevda alır. Sever sevilirsiniz. Sevdiğinizi gözünüzde büyütürsünüz. Ona tapar gibi onu seversiniz. 
  Şarkıları onun için dinler, aşk filimlerini onun için seyredersiniz. Sevdiğinizin gözüyle, kendinizi seyredersiniz. Sevgi size, yaşadığınızı hissettirir. 
Ay Akrep Burcu’nda 
  Siz doğduğunuzda Ay Akrep burcundaysa duyguların sevecenliğin şefkatin yerini tutku ve arzu alır. Ay Akrep burcunda olduğunda sevgide kıskançlık ve huzursuzluk yaşarsınız. 
  Aşkınız tutkulu, güçlü ve derindir. Fakat ne yazıkki, bazen kendinizi iki ilişki içinde bulursunuz. Aşkınız sıradan bir aşk değildir. 
Ay Yay Burcu’nda 
  Ay doğduğunuzda Yay burcunda ise, değişik yaşam tarzları, uzak diyarlar ilginizi çeker. Gökyüzü ilimlerine ilgi duyarsınız. Hem maddi, hem manevi bu ilimlerle ilgilenmek iştersiniz. Gençliğinizde ilgilenemezseniz orta yaşta veya yaşlandığınızda ilgilenirsiniz.
  Dine karşı güçlü inançlı ve duyarlısınız. Merhametli, şefkatli ve sevecensiniz. 
Ay Oğlak Burcu’nda 
  Ay doğduğunuzda Oğlak burcunda ise; soğuk, huzursuz, disiplinli ve tedbirlisiniz. Davranışlarınız ciddi ve mesafeli. İçinizde yükselme ve başarı hırsı var. Yönetme kabiliyetiniz güçlüdür. Geçmişinizde yaşadığınız maddi manevi acılar, size yükselme hırsı ve başarı verir. 
  Zorluklar engeller sizi korkutmaz. Çalışır, çabalar ve yükselirsiniz. 
Ay Kova Burcu’nda 
  Dogduğunuzda Ay Kova burcundaysa yeniliklere, teknolojiye önem verirsiniz. Açık görüşlü ileri fikirli ve gerçekcisiniz. Soğuk sert idaalist ve insancılsınız. Bilimsel içgüdüleriniz gelişmiştir. Alışılmamış mesleklere ilgi duyarsınız. 
  Tarihi, gökyüzü ilimlerini, bilinmeyeni araştırmak ve ortaya çıkarmak sizi mutlu eder. Ruhsal konulara ilgi duyarsınız. 
Ay Balık Burcu’nda 
  Doğduğunuzda Ay balık burcunda ise kendi zararınıza acıyıcı iyimser ve iyi niyetlisiniz. Acıma hissiniz, İyi niyetiniz sizi zor duruma düşürebilir. Şefkatli ve sevecensiniz. Dini inançlarınız güçlü. Rüyalara iç aydınlığa önem verirsiniz. 
  Müziğe, şiire, resme, dansa, baleye meraklısınız. Duygusal filimler seyretmekten hoşlanırsınız.
YORUM EKLE

banner608

banner474