banner564

Hakem böyle istedi

İzlediğim karşılaşmaların yorumlarını yazarken hakemleri maçın odak noktası haline getirmemeye dikkat etmeye çalışıyorum ancak Yalova-Merit Alsancak Yeşilova karşılaşmasının hakemi Ali Özer kelimenin tam anlamıyla maçın sonucunun böyle olmasını istedi. 
Hakem Ali Özer’in Yalova lehine vermediği iki penaltı kararı, Merit Alsancak Yeşilova aleyhine çok kolay çıkardığı kartlar karşılaşmaya damga vurdu ve mücadele berabere gitti.
Hakemi geride bırakırsak Yalova rakibini bu kadar eksik ve kötü yakalamışken bu karşılaşmadan ne olursa olsun galibiyetle ayrılmalıydı. Merit Alsancak Yeşilova, Lua Lua’nın eksikliğinde bir de Billy Mehmet maçın hemen başında sakatlanınca hücumda tamamen alternatifsiz kaldı ve etkili olamadı. Buna Hamis ve Adeleke’nin vasatı aşamaması da eklenince rakip kalede tehlike yaratmakta büyük sıkıntı yaşadılar. Mücadele boyunca daha çok pozisyona giren ekip Yalova’ydı ancak kaleci Hasan Piro’nun kalesinde devleşerek rakibine geçit vermemesinin yanı sıra ileri uçtaki Ali de kötü bir performans sergileyince Yalova bu pozisyonları gole çeviremedi. Yalova’da günün başarılı isimleri Uche ve Cemal oldu. Merit Alsancak Yeşilova’da sonradan oyuna giren genç Mejdi’nin de golünü atıp özelllikle hava toplarında iyi bir performans sergilemesi kendisi adına ilerisi için ışık verdi.
YORUM EKLE

banner608

banner474