banner564

Hayata dönüş için

Cumartesi ligin altında yer alan takımların iyi sonuçlar almasından sonra dün Küçük Kaymaklı’nın Türk Ocağı karşısında galibiyet den başka bir sonuçla sahadan ayrılması olanaksızdı. 
Futbol veya oyun anlamında vasatın altında olan mücadelede, topla oynama süresinin de az oluşu maçı oldukça sıkıntılı yere getirmiş oldu. İlk devresi golsüz ve sıkıcı geçen maçın ikinci yarısına golle başlayan Küçük Kaymaklı, hem oyunu iyi idare edişi hem de savunmada diri kalışı maçı kazanmasına yeterli oldu. John Bello ve Asare ile sonuca giden Küçük Kaymaklı’da savunmada Sena ve Mehmet Göçben’in diri oluşları maçın kazanılmasında önemli rol oynarken, maçın sonunda Mehmet Göçben’in talihsiz sakatlığı galibiyete sevinmelerine engel oldu.
Türk Ocağı’nda gol üretme ve organize olmada yaşanan sıkıntıların yine devam etmesi kendilerine sonucu da kaçınılmaz yaptı. Maçın sonunda istediğini fazlasıyla alan Küçük Kaymaklı olurken, hayata dönüş ve lige yeniden tutunma adına kritik galibiyetin sahibi oldu. Kaymaklı’nın gelen galibiyetinde iyi oyun yanlarında olmasa bile, sonucun gün adına sevindirici olduğu kesindir. 
Türk Ocağı hafta arası çıktığı Cihangir galibiyeti sonrası dünü mağlubiyetle kapamasıyla artık önüne bakması gerekiyor. 
Küçük Kaymaklı bugün itibariyle maçı geride bırakıp önüne bir an önce bakıp doğru zamanda doğru işleri yapmanın planlamalarına ise bir an önce başlaması gerekmektedir. 

YORUM EKLE

banner471

banner474