banner564

İkisi de kazanabilirdi

  Son 3 haftada aldığı galibiyetlerle az da olsa rahatlayan Baf Ülkü Yurdu kendi evindeki maçı kazanarak ilerleyen haftalar adına rahatlamak istiyordu. Merit Alsancak Yeşilova ise kötü gidişine Çetinkaya galibiyeti ile son verirken bu maçtan da galibiyetle ayrılarak çıkış yapmak istiyordu.

 Ancak 2 takımda istedikleri sonucu alamayarak sadece 1’er puan ile sahadan ayrılmak zorunda kaldı.
 Baf Ülkü Yurdu oyuna kötü başladı. Rakibine arka arkaya pozisyonlar verdi. İlk 20 dakikada takım olarak kötüydüler. Bunun karşılığında kalesinde 2 gol gördü. Yenen 2 golün de aynı olması düşündürücü.
 Bu şoku atlattıktan sonra rakip kalede gol aramaya başladılar. Kossi’nin rakip ceza alanındaki ısrarlı gol arayışına Adeola eşlik edemedi. Kanatlardan taşıdıkları toplardan birinde kazanılan penaltı golü ile devre adına umutlandılar.
 Devre biterken B.Osman’ın Merit Alsancak Yeşilova adına farkı 2’ye çıkaracağı anda kaleci Erdoğan’ın gole izin vermemesi onların ikinci yarıya daha ümitli çıkmasını sağladı.
 Bu devrede rakibine verdiği pozisyonları diğer maçlarda verirlerse kötü sonuçlardan kaçamayacaklar. Devre adına teknik adamın yaptığı en olumlu değişiklik Erkan’ı 2. sarı kart görmeden oyundan alması oldu.
 İkinci yarıda Azat’ın oyuna girmesi ile yapılan Yankı değişikliği neler getirir derken Azat’ın yarattığı pozisyonda Kossi golü atınca değişikliğinde karşılığını aldı diyebiliriz. Bu golden sonra öne geçecek pozisyonları yakalamalarına rağmen bunları Adeola, Azat ve Kossi ile değerlendiremediler. 
 Geride kalan haftalardaki oyunlarının çok ama çok gerisinde oynadılar.
Merit Alsancak Yeşilova maça çok hızlı başlayarak sürekli rakip kalede gol aradı. İyi bir oyun ile 2 farklı öne geçti.
 Fakat 20’nci dakikadan sonra oyunun hakimiyetini rakibine verdi. Kendileri adına çok itiraz etseler de penaltıdan golü yediler. Bu pozisyondan önce rakip kalede gol ararken defans oyuncusunun topa ellediği gerekçesi ile itiraz ettikleri penaltı pozisyonu onları olumsuz yönde etkiledi.
 Mustafa Salk atılan 2 golde de asistleri ile etkili oldu. Fidelis ve Esosa yabancı oyuncu olarak onlardan beklenenlerin uzağında kaldı. Burak da ilk yarı biraz mücadele etmesine rağmen ikinci yarıda oyundan düştü. 
 Kaleci İrfan’ın takımının aldığı bu beraberlikte rakip kaleci Erdoğan gibi pay sahibi olanlardandı. Zaman zaman defansın arkasına kaçırdıkları adamlar oldu. Bu onlar için hiç de olumlu bir gelişme değildi. Kadro olarak iyi bir kadroya sahip olmalarına rağmen sanki güven eksiklikleri var. 

YORUM EKLE

banner471

banner474