banner564

İstekli olan kazandı

Bir hafta önce sahasında kendileri için çok önemli maçı kaybeden Hamitköy, az da olsa daha rahat durumda olan K.Kaymaklı’yı mağlup ederek umutlarını daha yukarılara taşıdı. 
 K.Kaymaklı verilen aradan sonra galibiyetle tanışamamış ve bu maçı kazanıp hem galibiyetle tanışmak, hem de rahatlamak istiyordu.
 İstediği golü de maçın başlarında buldu. Ancak bu golden sonra ilk yarının sonuna kadar oyunu rakibinin kontrolüne verdi. Bunun bedelini de devreye 2-1 mağlup durumda girdi. Takımdaki gençler iyi niyetli ama takımlarının yükünü taşıyacak kapasitede değiller.
 Yaptıkları pas hatalarını pahalıya ödediler. Genç Muhammed attığı gole rağmen yaptığı pas hataları sonrası takımı beraberlik golünü yerden çok net bir pozisyonu da rakipleri değerlendiremedi.
 Defansta Sena iyi değildi, sonradan oraya Bahadır girdi. Ancak ikinci yarının hemen başında gelen 3. gol onları iki farklı geriye düşürürken uyanmalarını da sağladı. Rakibinin skoru koruma düşüncesiyle birlikte rakip alanda daha fazla görünmeye başladılar. Bununla birlikte de rakibine çok net pozisyonlar verdiler.
 Kazanılan penaltı onları umutlandırmasına rağmen maç biterken Osita’nın kaçırdığı net gol onları bir puandan etti. Okafor attığı penaltı dışında tek bir olumlu hareket yapmadı. Sadece sahada dolaştı ve takımını neredeyse bir eksik oynattı.
  Maçın ikinci yarısında biraz daha canlı görünmelerine rağmen rakipleri kadar istemediklerini gördük. Bu oyun onları ilerleyen haftalarda çok daha zora sokar.
 Hamitköy kendi evinde Baf Ülkü Yurdu’na mağlup olarak büyük bir avantaj kaybetti. Dün aldığı galibiyetle Baf maçının ne kadar değerli olduğunu çok daha iyi anladılar.
 Çok erken gol yemelerine rağmen oyuna daha çok hükmeden ve daha çok isteyen kendileri oldu. Rakibinin de verdiği boşluklarla yaptığı pas hatalarını çok iyi değerlendirdi. Genç Hasan takımının gol yolundaki etkili ismiydi. Her ne kadar da onunla fazla oynamasalar bile etkili olduğunu gösterdi. Yabancıları belki de ilk defa bu maçta bu kadar başarılı oynadılar.
 İkinci yarıda baskı altında kalmalarına rağmen yakaladıkları net pozisyonları değerlendirip rahatlayamadılar. Bunun arkasından gelen penaltı golü ile fark 1’e inince biraz daha tedirgin oldular. 
Osita son saniyede golü atmış olsa kaçanlara çok üzüleceklerdi. Daha çok isteyen ve bunun için mücadele eden kendileri oldu ve çok değerli bir galibiyet aldılar.

YORUM EKLE

banner471

banner473