banner564

İyi başlangıç! Sonu hüsran

 Dün oynanan Küçük Kaymaklı – Esentepe maçı şüphesiz haftanın en önemli karşılaşmasıydı. Son haftaların çıkışta iki ekibinin mücadelesinde maçı kazanan taraf ise konuk Esentepe oldu. 

İlk 20 dakikalık bölümde neredeyse rakibini yarı sahasına hapseden Küçük Kaymaklı, onuncu dakikada öne geçse de o ilk yirmi dakikalık bölümdeki baskı ve isteğini oyunun geneline yayamayışı maç sonunda mağlubiyetle ayrılmasına neden oldu. Zeminin kaygan oluşu oyuncu kısmını ve özellikle kalecileri hataya zorlasa da özellikle son bölümde Kaymaklı kalecisi Efe’nin toplara yaptığı hatalı hamleleri Esentepe’nin de gol bulmasına vesile oldu. 


Muhammed’in iki enfes golü Küçük Kaymaklı’ya yeterli olmazken, Esentepe’de özellikle Junior’un yeniden takıma dönüşü bu zor dönemde takıma inanılmaz moral ve motivasyon getirmiş oldu. 

Soyunma odasına Esentepe’nin mağlup gitmesi sonrasında, ikinci devreye daha iyi ve etkili başlaması yanında, rakibin de on kişi kalması oyunu ve galibiyeti daha fazla istemelerine sebep oldu. Taner’in 76’da gördüğü kırmızı kart sonrası kalan süreyi de iyi değerlendiren Esentepe, zor deplasmanı galibiyetle kapatarak yoluna devam etmiş oldu. 

Kaymaklı’da istenilen on bir gerek sakatlıklar gerekse kart cezalıları sonrası bir türlü sağlanamazken, dünkü maçta da Taner’in kırmızı kart görmesi bu zor dönemde teknik ekibin işini daha fazla zorlayacak gibi görünüyor. 

Gol yollarındaki umudu Bello’da son dönemde istediği verimi alamayan Kaymaklı, dün yine Bello adına hüsrana uğrarken, işi kalan kısa sürede sıkı tutması gerekmektedir. 

YORUM EKLE

banner471

banner473