banner564

İyi görüntü

Sezonun açılış maçında Doğan Türk Birliği ile Göçmenköy takımları dün akşam 20 Temmuz Mete Adanır Stadyumunda bir araya gelirken, maçı farklı kazanan Doğan Türk Birliği lige iyi bir giriş yaptı. 
Kadro olarak taşların doğru yerde olduğu uzun bir aradan sonar,doğru yabancı tercihi ile sezona başlayan Doğan Türk Birliği, rakibi karşısında zorlanmadığı geceyi farklı galibiyetle kapamış oldu. 
Billy, Babacar ve Weston’un olağanüstü performanslarına Selim’de dahil olunca gecenin sonunda ortaya ev sahibi takım adına güzel tablo çıkmış oldu. Göçmenköy’ün yerli ve yabancı transferde hareketli sezon öncesi ilk maç ile kıyaslanmasa da daha henüz takımda eksilerin olduğu görmek mümkündür.
 Okoli ve Joseph’den daha fazla verim almak zorunda olan Göçmenköy bu noktada oyuncuları doğru yerde oynatması gerekiyor. 
Doğan Türk Birliği karşısında maçın başındaki pozisyon dışında atağı olmayan konuk takımın yinede bu kadrosu ile ligde iyi işler yapacağını söylemek isterim. 
Uzun aradan sonra doğru yabancı tercihleri sonrası lige galibiyetle başlayan Doğan Türk Birliği ise genişleyen kadrosu ile ligde zirve yolunda adından fazlası ile söz ettireceğe benziyor.
 

YORUM EKLE

banner608

banner473