banner564

Kaçan fırsatlar ve paylaşılan birer puan

 Ligin son sırasında  yer alan Gençler Birliği ligin bence kadro olarak güçlü ekiplerinden Cihangir’i konuk etti.

Hafta arasında yaşanan başkan istifası ile sarsılan camia henüz antrenör sorununu atlatamamışken yeni bir sorun ile karşı karşıya geldi ve Cihangir’in karşısına çıktı.
Maç öncesi favori gözüken Cihangir karşısında altta kalmayıp hücumu Gençler Birliği de düşününce maç hareketli başladı. Gençler Birliği Orta sahada Kevin’in yanında Tacettin’de kaptığı topları ileri dikine oynayınca üst üste pozisyonlara girdi.
Hücum ağırlıklı ve ileride hareketli başlayan Gençler Birliği ilk bölümde rakibe üstünlüğü kurar gibi oldu. 
Cihangir takımı ise Victory’nin ortasahada  kaptığı topları ileri Emeka’ya servis etmesi  ilk yarıdaki hücum planı olarak karşımıza çıktı.
İlk yarının sonlarına doğru bir çok pozisyona giren Gençler Birliği tecrübesizlik, gerek beceriksizlik ile golleri harcadı.
Cihangir de hatayı iyi değerlendirdi ve ilk yarıyı bulduğu gol ile önde kapattı.
İkinci yarıya daha agresif başlayan Gençler Birliği aradığı golü duran toptan buldu ve İbrahim Köse’nin içeriye doldurduğu top herkesin bakışları arasında ağlar ile buluştu.
Bu dakikadan sonra oyunda ortasahalar düştü ve her iki takım da şuursuzca saldırmaya başladı.
Ortahasalar kolayca geçilmesi ile her iki takımda yakaladıkları fırsatları cömertçe harcadı. İlk yarıda golü atan ismin yerine giren oyuncu  Çağlar’ın golü Cihangir’e maçı getirecek derken bireysel bir atakta savunmanın içine adeta dalan ve köşeye şutunda topu ağlara gönderen Martins karşılaşmanın skorunu belirledi.
Cihangir takımında savunmanın ortası ciddi hatalar yaptı ve ağır kaldı.
Özellikle savunma arkasına atılan topta ve cepheden gelen ataklarda ciddi pozisyonlar verdi.
İler ki haftalarda Toygar hocaya ön liberonun birine çakılı kalması için görev verebilir yada savunma da daha hızlı oyuncular kullanabilir.
Gençler Birliği ise son 3 haftada 2 beraberlik aldı ve mağlubiyetini MTG maçında hiç de kötü oynamayarak aldı. 
Bu takımda ben çıkış olduğunu düşünüyorum.

YORUM EKLE

banner608

banner473