banner564

Kafa kafaya

 İkinci devrenin ilk karşılaşmasında Binatlı’yı konuk eden Yenicami, 4-3’lük skorla rakibini mağlup ederek ikinci devreye galibiyetle başladı. 

Henüz maçın 46. Saniyesinde gol bulan Binatlı adeta maça golle başlarken, sonrasında savunmasında yaptığı bireysel hatalar sonrası kalesinde peş peşe goller görerek maçı kaybeden taraf oldu. Devre arasını hem kadro hem de hazırlık anlamında iyi harmanlayan ve tamamlayan iki takımın mücadelesinde özellikle Binatlı takımının hem oyun hem de kadro anlamında ilk yarının çok çok üzerinde olduğunu söylemek istiyorum. 
Yabancı oyuncularını değişen, yerli oyuncu anlamında ise takıma az da olsa dokunuş yapan Batı temsilcisi dünkü mücadelede oyun anlamında sürekli hücumu ve golü düşünmesi ilerisi adına son derece önemlidir. Yenicami karşısında buldukları 3 golün önemli olduğunu söylerken savunma anlamında biraz daha dikkatli olmaları durumunda sonucu da alabilecekleri bir günü mağlubiyetle kapamış oldular. 
Eray’ın takıma dönüşü, Zihni’nin adadan ayrılışı sonrası Hascan’ın takıma dönmesi ile birlikte farklı bir formata bürünme düşüncesi olan Yenicami’de, ilk devredeki serinin yakalanması düşüncesi ile çıkılan yolda, Binatlı galibiyeti ile iyi bir başlangıç gelse de kalesinde görülen 3 gol ileriki süreci nasıl getireceği ile ilgili merak konusu oldu. 
John, Farouk ve Kenneth’in iyi günde oluşları maçın kazanılmasında önemli etken olsa da aldıkları galibiyet sonrası maç fazlası ile liderlik koltuğunun sahibi olan Yenicami, kafa kafaya giden maçın ise galibi oldu. 

YORUM EKLE

banner471

banner473