banner564

Kartal işini biliyor

 Liderlik koltuğunu maç fazlası ile Mağusa Türk Gücü’ne devreden Yenicami, dün akşam Girne Halk Evi karşısında deplasmanda farklı kazanarak liderlik koltuğunun yeniden sahibi oldu. 
John Ebuka’nın 3 golü yanında Hascan’ın güzel frikik golüne Kenneth ve Ünal’da eşlik edince, gecenin sonu Başkent temsilcisi adına son derece güzel oldu. Oyunu Girne Halk Evi’nin kendi sahasında kabullenmesi, Yenicami’nin işini kolaylaştırırken, Hascan Hasan Ulukök ve Aminu’nun inanılmaz mücadeleleri Yenicami’nin farka koşmasına fazlası ile yeterli oldu. Salih’in oyuna erken vedası sonrası Hasan’ın oyuna girmesi ve kanadı daha iyi kullanması Kenenth ve John’un sürekli koşu yapmaları Girne Halk Evi’ne zor anlar yaşatmalarına sebep oldu. 
İlk devreyi tek golle kapatmasına rağmen, maçın ikinci yarısında daha fazla alan ve pozisyon bulan Yenicami, farklı sonuca da özellikle son bölümde kolay gitmiş oldu. Girne Halk Evi’nde Lua Lua’nın anlamsız iş yapışları yanında, Kaan ve Yankı’nın beklenen performansı gösteremeyişleri yanında Yenicami savunmasının diri ve etkili oynaması, geceyi ev sahibi takım adına daha zor hale getirmiş oldu. Geride Tunahan’ın direncinin de belli andan itibaren kırılması zaten gelen dördüncü Yenicami golü sonrası havlu atmalarına sebep oldu.

 Yenicami bir haftayı daha farklı kazanarak yoluna devam ederken, Lefke maçını düşünmeye başladı. Girne Halk Evi ise sıkıntılı sürecin dibe vuruşu ile yanan ateş çemberinin yine bu hafta içinden çıkamamış oldu. 

YORUM EKLE

banner471

banner474