banner564

Kazanan ve karşılık bulamayan

  Son 2 haftayı farklı mağlubiyetlerle kapatan Cihangir, konuk ettiği Binatlı karşısında maçın ilk yarısında biraz iyi oynasa da ikinci yarıda çok kötü bir oyun ortaya koydu. 

  Alışılmış kadrosunda Yenicami maçından sonra değişikliklere giden Cihangir defansta Nurettin’in yerine Gökhan’a, sağ bekte Erol’un yerine de H.Hürben’e yer verirken Musa’da tekrar takıma döndü.
  Daha çok Musa ile sağ taraftan ataklar geliştirerek gol aradılar. Musa getirdiği toplardan 2 tanesini kötü kullanmasına rağmen son topta çok iyi bir orta yaparak Mişhali’ye golü attıran adam oldu.
  Defansta yaşanan değişiklik maçın başlarında olumlu görünmesine rağmen ilerleyen dakikalarda hatalar yapmaya başladılar. Defansın ortasında oynayan Zihni ve Gökhan havadan rakiplerine geçit vermemelerine rağmen ikinci yarıda çok zorlandılar.
  Ndue’nin sakatlanıp çıkmasından sonra yapılan değişiklikle H.Hürben orta alana, Erol da sağ beke geçti. İkinci yarıda Binatlı’nın yoğun baskısını neredeyse hiç atlatamadılar ve bu yarıda sadece Mişhali ile ani ataklarla gol aradılar. Kendi evinde savunmada bu kadar kalabalık kalarak skoru korumak onlara pahalıya patlayabilirdi.
  Maçın son dakikasında M.Emin’in kale çizgisi üzerindeki müdahalesi olmasa maçı beraberlikle tamamlayacaktı. Binatlı karşısında özellikle ikinci yarıda skoru korumak düşüncesi ile oynadılar ve sadece kazandılar.
  Binatlı takımı Düzkaya karşısında alınan galibiyetin morali ile bu maça çıktı. Daha önceki maçlara göre çok daha inanmış ve çok daha mücadeleci bir takım görüntüsü verdiler. İlk yarıda pek olmasa da ikinci yarıdaki mücadeleleri ile bu maçtan puanla ayrılmaları gerekirdi. Yani gösterdikleri mücadelenin karşılığını alamadılar.
  Gol atmakta yaşadıkları sorunu bu maçta da yaşadılar. Kazanmak için her şeyi yaparlarken fazla pozisyon vermeyerek pozisyonlar da yarattılar,. Tek yapamadıkları goldü, direkten dönen topları da onların şanssızlığıydı. Daha sonraki maçlar için ümit verdiler diyebiliriz.
  İlerideki Debola ve Moses çok koştular, mücadele ettiler, maçın sonlarında yorulmalarına rağmen mücadeleden hiç kaçmadılar. Defansta olsun ataklara çıkmakta olsun geçmiş haftalara oranla çok daha olumluydular. Rakip kaleci M.Emin’in yerinde kurtarışları ile puan alamadılar diyebiliriz. 

YORUM EKLE

banner471

banner473