banner564

90 bin lira boşa gitti

Eski erkek arkadaşını takip etmesi için Türkiye’den dedektif getirdi ama Öner bu işi beceremedi

90 bin lira boşa gitti
banner598

Suna ERDEN

Terk edilen bir kadının isteği üzerine Lefkoşa’da yaşayan 50 yaşındaki Ö.T.’yi takibe alan Öner Onaylı, tutuklanarak, dün mahkemeye çıkarıldı.
Zanlının 90 bin TL karşılığında geçtiğimiz Ocak ayında Ö.T.,’yi takibe aldığı, 23 Şubat’ta fark edildiği ve yapılan şikayet üzerine aranan şahıs ilan edildiği açıklandı.
Türkiye’de dedektif olarak çalışan zanlının KKTC’de de bu işi yapmaya kalkışması ve yetkili makamlar tarafından tespit edilmesi üzerine hakkında ihraç emri çıkardığı belirtildi. 
"Özel hayatın gizliliğini ihlal ve Genel Rahatsızlık" suçlarından mahkemeye çıkarılan zanlı hakkındaki olguları polis memuru aktardı. 
Polis, 2024 yılı Ocak ayı içerisinde Lefkoşa'da sakin isminin baş harfleri B.S. olan kadının kendisinden ayrıldığı gerekçesi ile eski erkek arkadaşı Ö.T.’nin (E-50) ikamet adresini öğrenmek için dedektif tuttuğunu söyledi. Polis, B.S. tarafından tutulan Öner Onaylı’nın para karşılığında Ö.T.’yi rızası dışında takip ederek, fotoğraf çektiğini açıkladı. Polis, zanlı hakkında yapılan şikayet üzerine 23 Şubat 2024 tarihinde tutuklama emri çıkarıldığını açıkladı.
Polis, aranan şahıs ilan edilen zanlı hakkında işlediği genel rahatsızlık suçundan dolayı 5 Mart 2024 tarihinde ihraç kararı çıktığını belirtti. Polis, zanlının 8 Mart 2024 tarihinde Girne Polis Müdürlüğü tarafından tespit edilip Lefkoşa polisine teslim edildiğini, itiraf içerikli gönüllü ifade verdiğini açıkladı. Polis, zanlının ifadesinde Türkiye’de yasal olarak dedektiflik yaptığını söylediğini de aktardı. Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın zanlın etki edebileceği kısmının tamamlandığını, KKTC'de yasal herhangi bir bağı bulunmadığını ve serbest kalması halinde aynı suçu işlemeye devam etme olasılığı kuvvetle muhtemel olduğunu belirterek, cezaevine gönderilmesini talep etti.
Mahkeme, zanlının bir ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesini talep etti. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ö.O.
Ö.O. - 2 ay Önce

Sayenizde işlerim 10 a katlandı telefonlara yetişemiyoruz. Bu hizmeti bilmeyenlerde öğrendi ve işin güzel tarafı direk bana ulaşıyorlar. Bedava çok güzel reklam yaptınız eksik olmayın :) Bu sayede şuan Kıbrıs'ın her bölgesinde toplam 16 adamım çalışıyor ayda kazandığımı günde kazanmaya başladım Allah ne muradınız varsa versin sayın basın mensupları. :) Teşekkür Ederim.

Komik Kıbrıs
Komik Kıbrıs - 1 ay Önce

Boş boş konuşuyorlar işte Ömer Torun herkese takmış herkesi dolandırmış elini kolunu sallayarak geziyor alacaklı icra takibi için ev adresini öğrenmesi gerekiyor ve bunun tespiti için suçlu oluyor zaten kanun yasa denen bir şey yok yargıçlarınız hangi kanuna göre ceza verdiği belli değil kanaata göre ceza veriliyor. Bir diğer husus da olmayan kanunlarda açık var. Bir kişi biri hakkında iftira atsa şikayetçi olsa kişinin hiç suçu günahı yokken en az 3 ve üzeri içeride yatması demek neymiş polis tahkikatı tamamlayacakmış ki gerçeği öğrensin o insanın ömründen çaldığınız günler ne olacak? Madem o kadar doğru düzgün bir ülke o kadının alacağını alsınlar da böyle şeyler yaşanmasın. Bir diğer husus savcılar ortada bir şey yokken elinde hiçbir belge kanıt yokken insanları içerde cezaevinde tutabilmek için var gücü ile çalışıyor. polis keza öyle suç yaratmak için çaba harcıyor. Gülüyorum resmen bunlara bilgisayar oyunu gibi ülke :)

Ck
Ck - 2 ay Önce

Rızalı takip nasıl olur?

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473