banner564

Kolay oldu

 Lefke haftalardır yakaladığı çıkışını kendi evindeki G. Birliği maçı ile devam ettirmek için maça çıktı. G. Birliği de son haftalarda aldığı puanlarla puanını 8 yapmış ve bu puanını artırmak istiyordu.

  Lefke rakibine oranla kadro olarak da daha iyi bir takıma sahipti. Moral olarak da üst seviyelerdeydi. Maça da daha istekli ve atak başladı. Rahmi ve Yılmaz yedek kulübesinde olmalarına rağmen sahaya çıkan kadro da çok iyiydi. Erken sayılacak bir dakikada öne geçmesini de bildi. Özellikle sağ taraftan geliştirdiği ataklarda rakibini zorladı. Golü de bu kanata getirilen topla buldu. Her zaman tehlikeli olan 1-0’lık skoru artırmak için ikinci golü bulup rahatlamak istediyse de bunu başaramadı. Sol tarafta oynayan Deniz topla çok fazla oynadı ve takımının ataklarında çok etkisiz kaldı. Orta alandaki Semih sonlara doğru yorulmuş olsa da çok çalıştı. Takımı adına iki yönlü oynayarak faydalı oldu. 

  İkinci yarıda penaltıdan farkı 2’ye çıkararak rahatlamış oldu. Candy’nin sağ taraftan etkili olduğu dakikalar geride kalan maçlara göre çok daha azdı. Lefke maçın sonlarında yaptığı değişikliklerle sıkıntı yaşamadan, rakibine pozisyon da vermeden skoru korumasını bildi.   Botanle takımı adına yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalıştı. Fizik gücünü de kullanarak rakip defansı yıpratan adam oldu. Deniz’in oyundan çıkmasını beklerken Kasım oyundan çıktı. Elbette bunun bir nedeni vardı.

  Lefke fazla zorlanmadan kazanarak puanını 22 yaptı ve çok rahat bir duruma geldi. G. Birliği için söylenecek çok fazla bir şey yok. Çok uzun zaman son sırada kalmasına rağmen aldığı puanlarla en azından rakibi olan 2 takımın üzerine puan farkı ile çıkmayı başardı.Ancak yine de kadro olarak onlardan çok daha fazlasını beklemek olmazdı. Bu maçta da bu pozisyon gol olur diyebileceğimiz pozisyonları yok gibiydi. Yabancı oyuncuları konusunda mutlaka bir karar vermeleri gerekir. Yabancıların hiç biri bu maçta elle tutulur bir oyun ortaya koyamadılar. Ya daha iyilerini bulacaklar veya gençleri ile devam edecekler. 

Sonradan oyuna girenlerle belki bir gol bulup maça asılırım diye yapılan değişiklikler de takıma katkı koyamadılar. Maçın genelinde de rakiplerini fazla zorlayamazlarken gol yollarında da çok etkisiz kaldılar. Böyle olunca da maçtan puansız ayrıldılar. Bu da en adil skordu diyebiliriz.
 

YORUM EKLE

banner471

banner473