banner564

Korku dolu dakikalar

Bir tarafta ilk yarının son haftalarında aldığı puanlarla ikinci yarıya daha umutlu başlayan, ama hiç transfer yapamayarak sıkıntılardan kurtulamayan Binatlı. Diğer tarafta ise iyi bir kadroya sahip olan ve her takımı mağlup edebilecek güce sahip Merit Alsancak Yeşilova.
  Kadro derinliği ve kalitesi olarak rakibinden çok daha avantajlı olan Merit Alsancak Yeşilova bunu zaman zaman sahaya yaysa da bundan uzaklaştığı dakikaları da çok oldu.
  Binatlı’da kulübeden gelerek takıma katkı yapacak oyuncu yoktu. Muammer’in cezalı olması da onlar için kayıptı. Tüm bunların sıkıntısını umutlandığı dakikalarda bile yaşadılar.
  Maçın ilk yarısında yapılan defans hataları, orta alanın çok kolay geçilmesi, defans arkasına rakiplerini kaçırmaları, ikinci yarıda rakibinin hatalarını iyi değerlendirerek umutlandığı dakikalarda bile beklenmedik hatalarla kaybettikleri bir maç oldu.
  Rakibinin 3 farklı öne geçtikten sonra kazandım deyip boşladığı dakikalarda buldukları gollerle daha fazla ve istekli mücadele etmeye başladılar. Buldukları ilk golden hemen sonra çok net bir gol kaçırarak farkı 1’e indiremediler. İndirdikleri dakikalarda bile yapılan beklenmedik hatalarla kendi dirençlerini kendileri kırdılar.
  Mosses arkadaşlarına oranla daha istekli ve arzuluydu. Rakibini zorladıkları dakikalarda gol bulabilen bir takım. Ancak bu baskısını kadro darlığı nedeniyle daha yukarılara çekemediler. Mücadele ve isteklerini zaman zaman artırsalar da geride yapılan hatalar onlara pahalıya patladı. 
  Merit Alsancak Yeşilova maça çok iyi başlayarak devreyi 2 farklı önde kapadı. İkinci yarının hemen başında buldukları 3. golle nasıl olsa kazandık dediler. Ancak futbolun hiçbir dakikasını boşlayamazsınız, bunu rakip size pahalı ödetebilir.
  Maçın ilk yarısında rakipleri onları fazla rahatsız etmemesine rağmen ikinci yarıda defansta yapılan hataları pahalı ödediler. Rakibinin hataları onların kırılabilecek umutlarını artırdı.
  Gol yollarında Burak, B. Osman, Emmanuel ve Mustafa gibi her an gol atabilen oyuncuları var. Defansın önünde oynayan Frides bu maçın en iyilerindendi. Yasin ve Mustafa Salk her zaman biz bu takımda oynarız diyorlardı.
  Yedikleri gollerde defans hataları çoktu. Rahat kazanabilecekleri maçı kendileri zora soktu. Farkın 1’e indiği dakikalarda yaşanan telaşa rakip takımın hataları yetişti. 
  Yine en büyük özellikleri olan kanat ataklarını iyi yaptılar. Rakiplerinin defans arası ve defansın arkasına kaçırdıkları topları iyi değerlendirdiler. Defans hatalarını tekrarlamaları halinde başka takımlar bunları çok daha pahalı ödetebilir. 

YORUM EKLE

banner471

banner473