banner564

Kalite farkı

Ozanköy ve Binatlı takımlarını ağır ve kötü zemine rağmen ortaya koydukları seyir zevki yüksek futboldan dolayı tebrik etmek istiyorum. Karşılaşmaya iki takım da futbol oynamak ve gol bulmak için çıkınca tempo da bir hayli yüksek oldu. Maçın hemen başında iki ekip de birer gol bularak maçı kazanmak için ne kadar istekli olduklarını gösterdiler. Karşılıklı gollerden sonra her iki takım da net fırsatlardan yararlanamayınca bol pozisyonlu ilk devre beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıda da aynı tempo devam ederken Binatlı güç ve kalite farkını belli ederek oyuna daha fazla ağırlığını koymaya başladı. Arka arkaya yararlanamadıkları pozisyonlardan sonra nihayet Peter ile golü bularak Ozanköy'ün direncini kırmayı başardılar. Ozanköy yediği golden sonra oyuncu değişikliklerine gidip risk almaya başladı. Ozanköy risk almasına aldı ancak Binatlı gibi kaliteli ayakları olan bir takıma bu kadar boşluk bırakarak kendi ipini de çekmiş oldu. Burak ile maçı koparan golü atan Binatlı, zirve yolunda önemli bir galibiyet elde etmiş oldu. Karşılaşmanın son anlarında Hüseyin Aydıngönül'ün hiç gereksiz bir pozisyonda başlattığı gerginlik takım arkadaşı Nedim'in kırmızı kartıyla sonuçlandı. 
Ozanköy iyi mücadele edip güzel futbol ortaya koysa da gücü ve kalitesi rakibini devirmeye yetmedi. Sede Dion ve Bekir takımın göze çarpan isimleriydi. 
Binatlı önemli bir galibiyet alarak haftayı üç puanla kapamayı başardı. Binatlı'da Çağdaş bugün vasat bir performans sergiledi. Ozanköy atakları sürekli olarak onun kanadından gelişti. Bello, Kemal Uçaner, Mehmet Neşe ve Peter dörtlüsü Ozanköy'ü yıkan isimlerdi. 
Karşılaşmanın hakemi Osman Özpaşa ve yardımcıları iyi bir yönetim sergiledi.
YORUM EKLE

banner608

banner474