banner564

Şampiyonluk mu?

O sene bu sene sloganı ile sezona kayıplarla girmesine rağmen, son bölümde yine şampiyonluk adaylarının arasına giren Doğan Türk Birliği’nde dün alınan mağlubiyet sonrası, artık şampiyonluk hedefinin mucizelere kaldığını söylemek en gerçekçi olanıdır. 
Geçen hafta Esentepe’ye mağlup olarak şampiyonluk yolunda ciddi yara alan Doğan Türk Birliği, dün de Başkent’de Gençlik Gücü’ne mağlup olarak yarışın artık bu saatten sonra zora girdiğini kabullenmiş oldu. Çarşamba günü kupa çeyrek final karşılaşması ilk maçında rakibi Gençlik Gücü ile karşılaşan ve rakibini tek golle mağlup eden Doğan Türk Birliği o maçın 4 gün sonrasında ise rakibine mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır yara almış oldu. Gençlik Gücü geçmiş haftalara göre farklı oyuncu tercihi ve farklı oyun anlayışı ile rakibi karşısına çıkarken, 2-0 kazandığı maçta duran toplar dışında rakibine de fazla pozisyon vermeyerek maçı tamamlamış oldu. Kaleci Mustafa Dağman’ın inanılmaz kurtarışları ve ayakta kalışı sonrası takımının da direncini artırması sonrası uzun top deneyen ve Boateng’i kaçıran Gençlik Gücü adına ise maçın sonu güzel bitmiş oldu. 
Doğan Türk Birliği’nde hafta arası yine rakibini çözmede zorlanması dünkü maça da yansırken, duran top dışında rakibini fazla rahatsız etmeyişi sonrasında ise kendileri adına sonuç ağır ve kaçınılmaz oldu. Eko’nun sahada gezindiği, Okafor’un ise yalnız kaldığı günde ikinci bölge ile üçüncü bölgedeki tıkanıklık GG karşısında istedikleri sonucu almalarına engel oldu. Peş peşe iki mağlubiyet sonrası kaybedilen 6 puan Doğan Türk Birliği’nin şampiyonluk yarışında havlu atmasına sebep oldu. Bu saatten sonra önlerinde bulunan kupayı düşünmeye başlamaları ise en sıcak konu olacaktır. 

YORUM EKLE

banner608

banner474