banner564

Sütten ağız yanınca

 Geride kalan haftalarda benzer maçları kayıpla kapatan Çetinkaya, dün Girne Halk Evi deplasmanında galip gelerek haftayı 3 puanla kapatmayı başardı. Binatlı ve Esentepe maçlarını puansız kapatan Başkent temsilcisi Çetinkaya, Girne Halk Evi maçı öncesi kampa da girmesiyle maçın önemini oldukça benimsemişti. 

Maçın ilk bölümünü daha fazla isteyen taraf ev sahibi Girne Halk Evi olsa bile Çetinkaya’nın hücum anlamında daha diri ve istekli oluşu sonucu Girne Halk Evi adına kaçınılmaz yaptı. Yabancı futbolcuları Faye ve Ugo’nun son haftalardaki istekli ve mücadeleci oyun anlayışları takımada olumlu yansıması Çetinkaya adına işlerin yolunda gitmesine yeterli oldu. Girne Halk Evi’nin dünkü maçta en belirgin özelliği oyunu uzun süre tutamayışları yanında, yabancı oyuncuların hem etkisiz oluşları, hem de takımın genelin kopuk olmaları yeni bir mağlubiyetle tanışmalarına vesile oldu.
Çetinkaya Teknik Heyeti son haftalarda mevcut oyuncular üzerinde saha içi diziliş ve uygulamayı çok iyi yerine getirmiş durumda. Özellikle son iki haftada ikinci ve üçüncü bölgede ki oyuncu dizilişi ile hem daha fazla pozisyon bulmalarına hem de erken sonuca gitmelerine yeterli oldu. İki yabancı ile yola devam eden Çetinkaya son iki haftayı da iyi sonuçla kapama planında. 
Yenicami ve Doğan Türk Birliği maçlarında ki performans ve sonucun kendilerine neler getireceği merak edilen Çetinkaya’nın son iki haftadaki performansları ise iyi durumdadır.

YORUM EKLE

banner608

banner473