banner564

Maç son düdükle biter

 Son haftalarda kötü sonuçlar alan G.Gücü galip gelmek ve toparlanmak istiyordu. 

Diğer iyi bir çıkış yapan Baf Ülkü yurdu deplasman başarısızlığını kırmak için maça çıktı.
  Maçın ilk yarısında her iki takım da çok kötü bir performans sergilediler. 
G.Gücü rakibine oranla daha iyi görünse de geliştirdiği atakların hiçbiri sonuç alınabilecek atalar değildi. Debola ile yakaladığı pozisyonu gol yapabilirdi. Onun dışında pek de etkili değillerdi.
  Baf Ülkü Yudu bu yarıda tanınmayacak kadar kötü bir oyun sergiledi. Rakip kaleye ne bir atakları ne de bir şutları vardı. Hiç ama hiç etkili değillerdi.
  İkinci yarıya kötü başlayan G.Gücü ve çok etkili olmasa da Baf Ülkü Yurdu vardı. İlk yarıda sahada olmayan Baf Ülkü yurdu biri solda biri sağdan olmak üzere kullandığı 2 serbest vuruşta golcüsü Joseph ile 2 kafa golü buldu. 
  G.Gücü gol için daha ileriye çıkarken gerideki boşlukları değerlendirmek isteseler de bunlardan yararlanamadılar. Maçın sonlarında skoru korumak için çok fazla geriye çekilince oyunun da kendi alanında oynanmasına neden oldu. Kaleci Erdoğan ayni dakika içinde kurtardığı 2 golle takımını biraz daha sahada tutmaya çalıştı. Ancak rakibinin artan baskısını kaldıramadı ve geriye çekilmenin bedelini  kalesinde 2 gol görerek ödedi. 
Deplasmanlarda gol atamayan Baf Ülkü Yurdu yakaladığı 2 farklı galibiyeti koruyamayarak deplasman galibiyeti hasretini gideremedi.
  G.Gücü 2 farklı geriye düşünce riskler de göze alarak rakip kaleye daha çok adamla gitmeye başladı. Değişiklikler de katkı koymaya başlayınca arka arkaya pozisyonlar bulmaya başladı. Mahmut forvete hareketlilik kazandırdı. Debola yakaladıklarını değerlendirse çok daha önce istediği golü bulacaktı. 
Yenen 2 kafa golünde defansla birlikte kaleci hatasının da olması bundan sonraki maçlarda düzeltilmesi gereken durumlardan biri olduğunu gösterdi.
  Boatenk ikinci yarıda daha çalışkandı. Çabukluğu ile rakip defansı zorlayan adamdı. Ayni şekilde Debola’da bir şeyler yapmak isteyenlerdendi. Ama bulduğu pozisyonları değerlendirmeliydi. Özgür çok kritik bir dakikada attığı penaltı golü ile takımına 1 puan kazandıran adam oldu. 
  Bu maçtaki oyunları ilerleyen haftalar adına pek de olumlu sinyaller vermedi. Mutlaka daha etkili olmalıdırlar. Rakibinin geriye çekilmesi ile oyunu sürekli rakip alanda oynamaya başladılar ve onları hata yapmaya zorladılar. 
Bunun karşılığını da son dakikalarda da olsa bulduğu gollerle 2 farklı geriden gelerek en azında 1 puan almış oldular. 

YORUM EKLE

banner608

banner473