banner564

Nice yaşlar bize... Nice yaşlar hepimize...

İlkler hep heyecanlı hep akılda kalıcı olur... Unutamazsınız... İlk haberinizi... İlk çalıştığınız gazeteyi... 
6 yıl önce böyle bir günde inanılmaz heyecan verici bir günü yaşıyorduk.
Yaklaşık bir ay süren ve kapalı devre çalıştığımız ve sadece bizim okuduğumuz bir gazetenin sizlerle buluşmasının heyecanını yaşıyorduk. 
5-10 kişi ile Raşat abi (Reşat Akar) önderliğinde çıktığımız bu yolda hedefimiz hep sizlere doğru haberi tarafsız bir şekilde ulaştırmak oldu. Zaten aksine de Reşat abi izin vermezdi.
Diyalog Gazetesi öncesinde birçok gazetede çalıştım. Sevgili Adem Uslu’nun teşvikiyle ilk kez bir gazetenin doğuşuna şahitlik ettim. İyi de ettim… 
Sıfırdan baskı öncesinden her şeyi planlayarak ekip oluşturarak yola çıktığım ilk gazetem Diyalog Gazetesi. Çocuğum gibi. Hergece öyle şevkle çalışıyoruz ki hergün farklı haberleri sizlerle buluşturmanın hazzı ertesi sabah gazeteyi elimize eldığımızda inanılmaz haz veriyor.
Zaman çok çabuk geçmiş ve bir bakmışız ki 6 yılı geride bırakarak sizlerin sayesinde lider gazete olmayı başarmışız. Bu hem gurur verici hemde bir o kadar sorumluluk yükleyen bir durum. Aynı çizgide devam ederek daha iyiye doğru yol alarak sizlere haberler ulaştırmaya devam edeceğiz. 
Bir gazetenin olmazsa olmazı spor servisi kuşkusuz. Bu yolda bana inanan benimle birlikte ekipte yeralan tüm arkadaşlarıma da hem teşekkür hemde tebrik borcum var. Kısıtlı imkanlara rağmen maddiyatı düşünmeden manevi hazzı ön planda tutan tertemiz, çalışkan bir ekibimiz var. Her geçen gün büyüyerek daha çok haber ulaştırmaya da devam ediyoruz. 
Sizlerden gelen olumlu eleştirileri de dikkate alarak her geçen gün daha da çok şeyi paylaşıyoruz.
Her spor dalına ayrı önem vererek sporumuza katkı koymaya devam edeceğiz. 
4 Aralık 2013’teki heyecanımız eksilmeden devam ederken bugün 6. Yaşımızı kutlamanın haklı gururunu da sizlerin sayesinde yaşıyoruz.
Siz destek verdikçe biz artan heyecanımızla canla başla çalışmaya ülke sporuna ve ülke sporcusuna destek olmaya devam edeceğiz. 

YORUM EKLE

banner608

banner473