banner564

Nostaljinin anımsattığı

Atalarımız, ne güzel söylemiş, “Geçmiş zaman olur, hayali cihan değer” diye! Gerçekten öyle sayın okurlar! 
Aşağıda gördüğünüz iki resim 1970’lerin başı ile sonlarına doğru çekilmiş resimler. (Mutlu Barış Harekâtı öncesi ve sonrası). Birincisi zamanın şöhretlerini KTFD (Kıbrıs Türk Federe Devleti) A Karmasını, ötekisi ise KTFD Ümit Milli Takımımızı yansıtıyor. Bu takımımız, Türkiye Ümit Milli Takımını 1-0 yendiğini söylersem inanacak mısınız bilmiyorum ama gerçekten doğru söylüyorum. İnanmayanlar resimdeki arkadaşlara bizzat sorabilirler!
Resimdekiler kimler diye soracak olursanız Şöhretler Karmasından başlayayım. 

Nostalji Foto 1:
Ayaktakiler: Salih Tarcan (YAK) Tahir (DTB), Ali Çetin Amcaoğlu (Gönyeli) Raif Örtunç (YAK) İlker Ertemel (Gönyeli) Osman Kurra (DTB) B. Metin (GG) Hasan Tanışık DTB) Erbay Gönelli (Gönyeli) Derviş Doğa (BÜY)

Nostalji Foto 2:
Hakan Şükür, Muhammet, Sabri, Selçuk, Raşit Çetiner, Bahattin ve kaleci Adil’in yer aldığı Türkiye Ümit Milli Takımını, Raif Örtunç’un Antrenörlüğünde, Levent Ruso’nun kaydettiği golle 1-0 mağlup eden KTFD Ümit Milli Takımızda yer alanlar ise şu isimlerden oluşuyordu. Metin Özerem- Ertan Aligüllü- Hişam (KK) Özden (BÜY) K. Metin (YAK) Gürsel (MTG) Gürsel (DP) Kadir (MTG) ve Emir (ÇTSK) 

YORUM EKLE

banner608

banner474