banner564

Rahat galibiyet

GAÜ Çetinkaya, Cihangir deplasmanına geçtiğimiz hafta almış olduğu derbi galibiyetinin vermiş olduğu özgüvenle gelirken; Cihangir ise Lefke deplasmanında almış olduğu ağır yaranın izlerini sarmak istiyordu. Maça rüzgarı da arkasına alan GAÜ Çetinkaya, fırtına gibi başladı ve dakikalar henüz 11'i gösterirken iki farklı öne geçti. Cihangir düştüğü bu şok duruma reaksiyon vermek istese de direği geçemedi ve ipler tamamen GAÜ Çetinkaya'nın eline geçti. Karşılaşma'nın ikinci yarısına Çağlar'ın yerine Mete'yi alarak başlayan Cihangir, biraz olsun toparlanarak rakibe baskı kurdu ve Nurettin'in kaydettiği biraz da şans golüyle farkı bire indirdi. GAÜ Çetinkaya işin ciddiyetinin farkına vararak rakibinin üzerine gitti ve özellikle Eko'nun harikalar yarattığı karşılaşmadan net bir galibiyetle ayrılmayı başardı.
Cihangir, S.O.S veriyor. Takım iki haftada kalesinde tam 9 gol gördü. GAÜ Çetinkaya karşısında Cihangir'in elle tutulur bir tarafı yoktu. İlerleyen haftalarda bu şekilde devam ederlerse küme düşmenin en büyük adaylarından biri haline gelirler
GAÜ Çetinkaya zor geçmesi beklenen mücadeleden rahat bir galibiyet alarak ayrıldı. Eko ve Herman ikilisi rakip savunmayı oldukça yıprattı. Özellikle Eko sahada basmadık yer bırakmadı. Sercan ve Erdinç ikilisi de orta sahada rakiplerine bariz üstünlük kurdular. Karşılaşmada sakatlanan ve dizi dönen Kağan'a acil şifalar diliyorum.
Karşılaşmanın hakemi Fehim Dayı her iki takımın da tepkisini çeken kararlar verdi.
YORUM EKLE

banner471

banner473