banner564

Şekerim, bayramınız kutlu olsun!

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Nice Ramazan Bayramlarına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti...
Geleneksel hale getirdiğimiz Bayram mesajlarımızı yine sizler için hazırladık. Amacımız biraz yüzünüzü tebessüm ettirebilmek. Unuttuklarımız var ise af ola. Bayram sonunda yeniden görüşmek üzere...

Anastasiadis’ten, Akıncı’ya bayram mesajı:
Biliyorsun, bugün bayram. Daha üç gün bayram devam edecek, ben sadece bugünü kutlamak istemiyorum, bu bir süreçtir, üç günlük bir bayramın tamamı mübarek olsun istiyorum, sağlık mutluluk dilerim. Tabii mutluluk herkese göre değişir, seni mutlu eden her neyse onları dilerim. Ama bu süreci de aceleye getirmek istemiyoruz. Yeni açılımlara da hazırlıklı olalım. Gelen bayrama yetişirse senin cep telefonuna hazır SMS atıp kutlayacağım.  

Akıncı’dan, Anastasiadis’e bayram mesajı:  
Sizin ve tüm Rum kardeşlerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlar, bir sonraki bayram namazında buluşmayı arzu ettiğimizi de bu vesile ile dünya kamuoyuna duyururum. Ayrıca Kıbrıslı Türklerin seçilmiş lideri olduğumu da bizde kurulan yeni hükümete hatırlatmak isterim. 
 
Başbakan Ersin Tatar’ın bayram mesajı:
Anavatan Türkiye ile birlikte kutlayacağımız bir Ramazan Bayramı. Ben Başbakan olarak bu bayramı karşılarken Tufan Hoca ilk kez Ana muhalefet lideri olarak bu bayramı karşılıyor, bunu da belirtmeden geçmek istemedim. Ayrıca Sayın Akıncı’nın da Saray’daki son Ramazan Bayramı olabilir. Halk bana bunu söylüyor, ben de size söylüyorum.  Tekrardan bu bayramı bizimle birlikte kutlayan Anavatan’a şükranlarımızı sunuyorum. 

Dışişleri Bakanı Kudret Özersay’ın bayram mesajı:
Bayramdan önce ne söylediysek bayramdan sonra da aynı şeyleri söyleyeceğiz. Bu bayram bir farklılık yapıp HP olarak tüm bölgelerde bayram ziyaretleri yapacağız ve gittiğimiz her yerde kahve içeceğiz. Ayrıca HP olarak da bu bayram üyelerimize dağıtmaları için kahve vereceğiz. 

Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu’un bayram mesajı:
Bugün bayram harçlığı toplayan tüm çocukların topladıkları bayram harçlıklarının gelir vergisini bayram sonuna kadar yatırabilecekleri bir yasa üzerinde çalıştığımızı hatırlatır, mübarek bayramınızı kutlarım.

Turizm Bakanı Ünal Üstel’in bayram mesajı:
Mübarek Ramazan Bayramında tüm tesislerimizin dolu olması için bayramdan sonra hızla tanıtımlara başlıyoruz. Bakanlık olarak turizmcinin yanında olmaya devam edeceğiz.

Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nun bayram mesajı:
Bu sabah itibari ile tüm okullarımızda tadilat çalışmaları bitmiştir. Ancak anlayamadığımız bir nedenle ne öğretmenler ne de öğrenciler bugün okula gitmemişlerdir. Bakanlık olarak bu konuda inceleme başlattık. Gerekli yasal süreci de bu incelemenin ardından başlatacağız.

Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy’un bayram mesajı:

Bakanlık olarak Ramazan Bayramı için özel tedbirler aldık. Alev Kayası ve Boğaz piknik alanlarına güneş enerjisi ile çalışan mangallar getirtiyoruz. Halkımız güven içinde kebaplarını bu mangallarda artık pişirebilecekler.

Çalışma Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu’nun bayram mesajı:
Bakanlık olarak bayram süresince ev ev dolaştırılan ve şeker toplatılan çocukları koruma altına almak ve buna müsaade edenleri hukuk karşısına çıkarmak için bir çalışma başlattık. Bayramda şeker toplayacak çocukları da hükümetimiz kayıt altına alacaktır.

 İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars’ın bayram mesajı:
Ramazan bayramında çocuklarımızın daha fazla şeker toplayabilmesi için bakanlık olarak iki proje birden gerçekleştirdik. Bunun müjdesini ilk kez Diyalog gazetesine vermek istiyorum. Buna göre bu bayram köylerde bayramlaşacak çocuklar kendilerine en yakın ilçelerde de bayram şekeri toplayabilecekler. Bir kargaşa olmaması için şeker toplayacak çocuklara “beyaz, mavi, kırmızı” renkte şeker toplama izni için şeker kimliği vereceğiz.

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli’nin bayram mesajı:
Bayram şekerlerini incelettik. Kanser içeren herhangi bir maddeye rastlamadık. Herkes gönül rahatlığı içinde ikram edilen bayram şekerlerini yiyebilir.

Tarım Bakanı Dursun Oğuz’un bayram mesajı:
Mübarek Ramazan Bayramında herkes gönül rahatlığı içinde kurbanını kesebilir. Veteriner Dairesinden aldığımız bilgiye göre ülkedeki tüm kurbanlıklar denetimimiz altındadır. Ayrıca sıkıntı da yoktur. 

Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan’ın bayram mesajı:
Telefonum telefonunuzun bayramını en içten dileklerle kutlar, uzun batarya ömürleri dileriz. Kaynak bulunması halinde tüm telefonların bataryasının da ayrıca uzatacağız. 

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın bayram mesajı:
Çok çalışıp çok ürettiğimiz bir dönemde çocuklarımıza daha çok bayram harçlığı vermek için tüm görüşmelerimizi sonlandırmıştık. Eğer hükümet bozulmasaydı en geç temmuz ayı gibi Ramazan Bayramını bizde kutlamayı hedefliyorduk.

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın bayram mesajı:
Bayram harçlığı olarak oğluma para versem bunu hükümet meselesi haline getirecek diye korkuyordum Kudret Hoca’dan. Şimdi çocuk bayramda harçlıksız mı kalsın? Elbet o da diğer çocuklar gibi bayram harçlığını alacak. Etik falan dinlemem, herkes çocuğuna harçlık versin. 

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit’in bayram mesajı:
Tamda uyumlu bir şekilde bayrama hazırlanırken biz bayram namazına karşıyız diye bizimle görüşmediler. Olsun, biz bu süreçte bayramın bayram gibi olması adına önemli bir toplumsal katkı koyduğumuzu düşünüyoruz. 

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’nın bayram mesajı:
Biz parti olarak iki bayram arasında bir erken seçim olmasının gerektiğini söylüyoruz. Zaten bu konuda eskiler ne demiş;  “İki bayram arası seçim çok bereketli olur.” YDP olarak illa ki seçim olmayacaksa 100 gün daha bekleyebiliriz sonuçta.

 
BKP İzzet İzcan’nın bayram mesajı:
Birleşik Kıbrıs Partisi olarak Başta Sayın Anastasiadis olmak üzere tüm AKEL mensuplarının mübarek Ramazan Bayramını kutlarız.

MDP Başkanı Buray Büsküvütçü’nün bayram mesajı:
Mübarek Ramazan Bayramında MDP olarak, tüm Türk devletlerinin, tüm Türk devletlerinde yaşayanların ayrıca tüm yavrukurtlarımızın bayramlarını kutluyoruz.  

LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın bayram mesajı:
Bu bayram bir önceki bayrama göre daha az borcumuz var ve bu bayram da çalışanlarımızı ödedik. Ayrıca Lefkoşa’da Ortaköy’de yolun ortasında oluşan çukuru, bayram öncesi içini doldurduk. 

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli’nin bayram mesajı:
İnat ettim yolu yaptım, şimdi de inat ediyorum tüm kanalizasyon Lefkoşa’ya verilecek. Benimle inatlaşmayın, inat ettim bu bayramı kutlamayacağım. İnadım inat değil mi? 

KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil’in bayram mesajı:
Bir dini bayramı bahane edip tatil yapan Milli Eğitim Bakanlığını protesto etmek için sendikamız, bayram tatilinden hemen sonra pazartesi günüden itibaren süresiz grev başlatma kararı almıştır.    

Niyazi Kızılyürek’in bayram mesajı:
Mübarek Ramazan Bayramının AP’de de kutlanması için girişim başlatılabilme ihtimali belirmiştir. Kıbrıslı Türklerin bu iradesini AP’de gündeme getirebilirim, getirmeye de bilirim. 

KTTO Başkanı Turgay Deniz’in bayram mesajı:
Ekonomik olarak bu bayram tedbirler alınmalı. Hükümete sesleniyoruz, bu bayram acil olarak bayram harçlığı uygulamasına son verilmesini bekliyoruz.

Sanayi Odası Başkanı Candan Avunduk’un bayram mesajı:
Ramazan Bayramının diğer adı şeker bayramı. İşin içine şeker girdi mi yerli üretim demek. Dolasıyla yeni hükümetten Şeker Bayramını odamızın himayesine verilmesini istiyoruz. 

YORUM EKLE

banner608

banner473