banner564

Sonuç Yenicami’ye yaradı

Yirmi üçüncü haftanın kritik karşılaşmasında Girne’de buluşan Doğan Türk Birliği ve Yenicami takımlarının mücadelesinde galip çıkmazken, skora sevinen taraf maçın sonunda Yenicami takımı oldu. Ev sahibi takımın iki topunun direkten döndüğü günde bir çok pozisyonda ise iki takımın kalecilerinin performansı ön plana çıktı. 
Maç öncesi 6 puanlık farkla Girne deplasmanına gelen lider Yenicami, yenemezsek yenilmeyelim mantığı maçın geneline iyi yayarken, gün adına futbol şansına Doğan Türk Birliği takımının ihtiyacının olduğunu söylemek doğru terimlerin başında gelir. 
İki topun kale iç direğinden dönmesi yanında Aydın’ın ortasında arka direkte Okafor’un etkili vuruşundaki Ercan’ın ayakta kalması maçın kritik anlarından bazıları olurken, diğer kalede ise Ozan’ın kritik kurtarışları Yenicami adına skoru bulmasına engel oldu. 
Maçın çalan ilk düdüğü ile birlikte son düdüğe kadar iki takımın mücadelesi ve ortaya koyduğu performans gol olmayan günde maçın keyifli geçmesine sebep olurken, tribünlerin dolu oluşu ise iyi bir maç izleme adına fazlası ile yeterliydi. 
Arka arkaya zorlu periyotları geride bırakan Yenicami, dünkü Doğan Türk Birliği maçını da istediği alarak geride bırakırken, son 7 haftaya 6 puan farkla girmiş oldu. 
Diğer yanda ise maça çok iyi hazırlandığı görülen Doğan Türk Birliği sahada ortaya koyduğu performansla rakibini mağlup etme düşüncesi ve aradaki puan farkını kapama düşüncesi belli dönemlerde direk, belli dönelerde ise Ercan’a takılsa da son haftaya kadar rakibinin kaybını beklemekten çaresinin kalmadığının göstergesi oldu. 
Gün adına tempo anlamında keyifli bir maç izlerken, maçın hakemlerinin de iyi günü geride bıraktıklarını söylemek istiyorum.
 

YORUM EKLE

banner471

banner473