banner564

Tansel ve sonrası

  Biten sezonda dramatik bir şekilde şampiyonluğu kaptıran Yenicami bu sezona hem teknik adamda hem de kadroda değişiklikler yaparak başladı.
  Özellikle değişen yabancılarının ne kadar katkı koyacağı da tüm sporseverlerin beklentisiydi. Maç boyunca rakibine neredeyse pozisyon dahi vermediler ancak ilk yarıda istedikleri golü bir türlü bulamadılar. 
  İlk gol olabilir dediğimiz pozisyonu da ancak 30’uncu dakikada yarattılar. Her 2 kanattan taşıdıkları toplarda son vuruşta bir türlü kaleyi tutturamadılar.
  İkinci yarıda Hascan’ın yerine oyuna giren Tansel maçın seyrini değiştiren adam oldu. Aynı şekilde daha sonra oyuna giren M.Göktaş da sonuca etki eden adam oldu.
  Ancak Tansel yaptığı asistlerle ve takımına gol yollarında getirdiği hareketlilikle ben niye yedek kaldım der gibiydi. Yani Tansel maçı takımı lehine çeviren adam oldu diyebiliriz.
  Atılan goller baktığımızda neredeyse tümünün de sağ taraftan geldiğini görüyoruz. O kanadı çok iyi kullandılar ve karşılığını da aldılar.
  Yabancı oyuncularının çok iyi olduklarına karar vermek çok zordu. Çünkü karşılarında onları rahatsız edecek bir takım yoktu. Yine de gol yollarında etkili oldular. 
  Yeni transfer Mahmut’u oyuna alıp H.Sadıklar’ı daha ileriye sürdükten sonra gol yollarında çok daha etkili oldular. Mahmut da bu takıma katkı koyacağını gösterdi. 
  Yapılan değişikliklerde oyuna giren Tansel, M.Göktaş ve Mahmut sonucun değişmesinde rol alan oyuncular oldu.  
  Gönyeli için bu maçta söylenecek hiçbir şey yoktu. Gerek sezon açılışının geç olması, ligin başlamasına 1 hafta kala yapılan teknik adam değişikliği, gerekse birçok oyuncunun takıma son günlerde katılması ile onların hiç hazır olmadığını gösterdi.
  Bir sezon aradan sonra ilk kez kendi sahalarında kalabalık bir seyirci önünde maça çıktılar. Yeni bir heyecanla takımlarını izlemeye gelenler bu hafta adına hayal kırıklıkları çok büyük oldu.
  Maç boyunca hiç de hazır olmadıkları çok net bir şekilde görüldü. Rakip kalede sadece 1 pozisyonları vardı. O da ilk yarının son dakikasında oldu. Zaten 90 dakikadaki ilk ve tek pozisyonları oldu. Rakip ceza alanı içine ilk topla girişleri 25. dakikada olan bir takımın bir şey yapması zaten beklenemezdi.
  Her hattı ile hazır görünmeyen Gönyeli’nin belli ki işi çok çok zor görünüyor. Teknik adam Turan Altay’ın da takımı toparlayabilmesi çok zaman alacak.
  Yedikleri ilk golden sonra oyundan tamamen düştüler ve arka arkaya goller yediler. Kendi sol kanatlarından gelen ataklara hiçbir önlem alamadılar. 
  Yedek kulübesinin de yetersiz olduğunu söyleyebiliriz. Oyuna sonradan girenler de bir şey yapamadı.  
Gönyeli takım olarak hiç hazır görünmedi ve farklı mağlubiyetten de kurtulamadı.

YORUM EKLE

banner608

banner474