banner564

Tatsız tuzsuz

DTB ve GAÜ Çetinkaya her iki ekip de ligin zirvesine, şampiyonluğa oynayan takımlar. Ancak iki takımın mücadelesinde ortaya konan futbol maalesef aynı görüntüde değildi. Her iki takım da mücadeleye moralli çıktı ancak maçın sonucundan eminim ki iki taraf da memnun değildir. Karşılaşma boyunca üstün oynayan, pozisyonlara giren taraf GAÜ Çetinkaya'ydı. Faye'nin direkten dönen topu GAÜ Çetinkaya için şanssız bir andı. DTB evinde oynamasına rağmen sahada bunu rakibine hissettiremedi ve mücadelede zorlukla pozisyon buldular. Hakem Mehmet Sezener ilk yarıda Ahmet Saygı'yı oyundan atamayarak mücadelenin gidişatına tesir etmiştir. Zaten bu dakikadan sonra da oyunun kontrolünü kaybetti. DTB'nin ikinci yarının başında bulduğu frikik golü tamamen Emek'in bireysel yeteneklerinden kaynaklandı. GAÜ Çetinkaya'da Turan Altay yerinde değişikliklere giderek takımının bu gole tepki vermesini sağlayan isim oldu. Zaten geliyorum diyen GAÜ Çetinkaya golü de böylece Faye'nin ayağından gelmiş oldu. GAÜ Çetinkaya'nın golünden sonra karşılaşma tamamen kör dövüşüne döndü. Uzatma bölümlerinde ise önce Doğan daha sonra ise GAÜ Çetinkaya üç puana çok yaklaştı ancak iki takım da golü atmayı başaramadı. Özellikle GAÜ Çetinkaya'nın pozisyonunda Koral topu çizgiden çıkarmayı başararak maçın müdahalesini yapmış oldu. DTB'nin son dakikada kaydettiği golü ise hakem Mehmet Sezener faul gerekçesiyle iptal etti. Bu pozisyonu basın mensuplarının bulunduğu açıdan süzmek imkansızdır.  Skorun iki takıma da yaramadığı tatsız tuzsuz bir 90 dakika böylelikle hakemin gölgesinde sona ermiş oldu.
DTB kendi evinde kötü bir oyun ortaya koydu. Şampiyonluğa oynayan bir takım bire bir rakibi karşısında bu denli kötü oynamamalı. Ahmet Sönmez ve Koral takımın iyilerindendi. Kenan mücadeleciydi ancak GAÜ Çetinkaya savunması içerisinde kayboldu. Rasaq'ın varlığı ve yokluğu belli değildi. Kaleci Ozan elinden kaçırdığı toplarla güvensizlik yarattı.
GAÜ Çetinkaya rakibine oranla daha iyi oynadığı mücadeleden beraberlikle ayrıldı. Faye günün etkili ismiydi.  Serhan ve Serkan ikilisi de takımın iyi isimlerindendi. Esin ve Erdinç ise bekleneni veremedi. 
Karşılaşmanın hakemi Mehmet Sezener karşılaşmaya damga vurdu. Ahmet Saygı'yı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına atamayışı en büyük hatasıydı. Esin'in penaltı beklediği pozisyon ise tartışmaya açıktı. DTB'nin iptal edilen golünde ise pozisyonu en net açıdan gören isimdi. Bu pozisyon basın mensuplarının olduğu açıdan sağlıklı bir şekilde değerlendirilebilecek durumda değildi.
YORUM EKLE

banner471

banner474