banner564

Tek devre yetti

Ligde şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Mağusa Türk Gücü, lige tutunmaya çalışan rakibi karşısında ilk yarıda bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi.
  Maçta çok erken ve beklenmedik bir şekilde gol bulan Mağusa Türk Gücü rakibinin olası direncini de daha maçın başında kırdı. Kadro olarak rakibinin çok üzerinde bir takım. Sonuca gidecek ve oyuna hükmedebilecek adamları çok çok fazla.
  Etkili oyuncuları Peter, Dinopeter, Uğur, Şenol, Ünal gibi oyuncularla rakip kalede bulduğu pozisyonlarda etkili olmasını bildi. Orta alandaki M. Gürlü de attığı mükemmel golle maçın o dakikada bittiğini gösterdi.
  Takım olarak rakibini ilk yarıda bir pozisyon verdi, onda da golü yediler. Bir de ikinci yarının sonlarında verdikleri pozisyon vardı.
 Maçın ikinci yarısını adeta bir antrenman havasında oynadılar. Kendilerini hiç zorlamayarak hafta arasında oynayacakları kupa maçı için antrenman yaptılar diyebiliriz. Tüm golcülerini de oyundan alarak olası bir sakatlık veya cezaya da şans tanımadılar.
  Mağusa Türk Gücü için beklenenden kolay geçen bir maç oldu diyebiliriz.
  Hamitköy’ün rakibi belki Mağusa Türk Gücü değildir. Ancak ortaya koyduğu oyun da hiç tatmin edici olmadı. Rakibinin güçlü ve etkili oyuncularına önlem alamadılar.
  Erken gelen ilk gol onların direncini düşürdü. Özellikle yenen ikinci golden sonra tamamen oyunun kontrolünü rakiplerine bıraktılar. Rakibinin hatasından buldukları iki pozisyonun birini değerlendirdiler. Yani kendi çabaları ile pozisyon yaratamadılar.
  Kendinden bu maçta pek fazla bir şey beklemeseler de genç Hasan çok top kaptırdığı gibi hiç de etkili olamadı. Defansta hatalar çok fazla olunca rakip de bunları affetmedi.
  Hamitköy’ün geride kalan maçlar adına bu maç pek ölçü olmasa da puanlar almak için daha etkili ve sonuç odaklı oynaması gerekir.

YORUM EKLE

banner471

banner474