banner564

Umutlarını ileriye taşıdı

 Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Düzkaya üst üste aldığı mağlubiyetlerle düşme potasında kalmıştı. 
 Bu maç onlar için belki de gelecek adına en önemli maçlardan biriydi. Son sıradaki G.Gücü’nün de kazanması ile Hamitköy maçı onlar için çok daha fazla önem kazanmıştı. Maç boyunca rakibine tek pozisyon dışında pozisyon dahi vermediler. Ancak o tek pozisyonda rakip oyuncu biraz daha düzgün vurmuş olsa belki de maçı kaybedeceklerdi.
 İlk yarıda Okan ve Keita ile yakalanan pozisyonlarda istedikleri golü bulamadılar. İyi kapanan ve ben buraya 1 puan için geldim diyen rakibinin kalabalık defansını aşamadılar. İlk yarıdaki görüntünün aynısı ikinci yarıda da vardı. Düzkaya akan oyunda istediği golü bulamazken duran topta Bekir’in mükemmel golü ile öne geçti.
 İlerideki Keita güçlü fiziği ile rakiplerini yorarken yakaladığı pozisyonları kötü kullandı. Binya erken gördüğü sarı kart ile çok fazla ikili mücadelelere giremedi. Buna rağmen defansın önünde daha çok defansa yardım etmekle birlikte oyunu iki yönlü oynamaya çalıştı. Çok fazla dikkat edilmese de takımın en iyilerindendi.
 Bekir en üst ligde çok fazla oynamamasına rağmen biraz daha desteklenir ve gol yollarında topla buluşturulursa takımına çok faydalı olacağını gösterdi. Attığı mükemmel golle de galibiyeti getiren adam oldu.
 Düzkaya bu galibiyetle umutlarını ilerleyen haftalara taşımasına rağmen ortaya konan oyununu diğer maçlarda yukarıya çekmezse daha güçlü takımlar karşısında işleri çok zor olacak.
 Hamitköy diğer rakiplerine göre daha rahat durumda ve Düzkaya karşısına da en azından beraberlik bana yeter der gibiydi. Ancak maç boyunca tek bir pozisyon yakalayabilmesi doğru oyun değildi. İleride sadece Hasan ile rakip kaleye gitmeye çalıştılar. Rakip ceza alanına 70. dakikadaki pozisyon dışında giremediler.
 Bir takım bu kadar geride oynayıp gol düşünmez ve belki bir pozisyon yakalar ve golü atarım derse buna ancak belli bir süre dayanır. Duran toptan da olsa golü yediler ve mağlup oldular. Yakaladığı pozisyon belki de hem kendileri hem de rakibi adına maçtaki en net pozisyondu. 
 Belli ki Hamitköy kendi sahasındaki daha iştahlı ve etkili oyununu deplasmanlarda hiç gösteremiyor. Gol sorunu onların en büyük sorunu ve bunu sezon sonuna kadar da yaşayacaklar gibi. Kendi sahasında kazanabileceği puanlar Hamitköy’ün kaderini belirleyecek puanlar olacak.


 

YORUM EKLE

banner608

banner474