banner564

Yeni yıl gecesine özel güzellik önerileri

Yeni yıla sayılı günler kala bu özel gece için hazırlıklarınıza başlamanın vakti geldi. Yeni yıl gecesinde hangi kıyafeti giyeceksiniz, saçınızı ve makyajınızı nasıl yapacaksınız gibi birçok soru aklınızdan geçiyor. Yeni yıl gecesinde giyeceğiniz kıyafeti tamamlayacak olan saç ve makyajınız yüz şeklinizle, saç şeklinizle, ten renginizle ve o gece için belirlediğiniz stille uyum içerisinde olmalıdır. Bu yazımda sizlere yeni yıl gecesinde uygulayabileceğiniz 2017 saç ve makyaj trendlerinden bahsedeceğim.
2017 Saç trendleri
2016 sezonun sonuna doğru yavaş yavaş yaklaşırken, bu sezon trend ve moda olan şeyler bir bir yerini yeni sezonun trendlerine bırakmaya başladı. Durum böyle olunca 2017 sezonunun trend saç modellerini inceleyerek, yeni sezona mükemmel bir giriş yapmanıza yardımcı olacağım. 2016 sezonu tamamen doğallığın ve sadeliğin ön planda olduğu bir sezon oldu. 2017 sezonunda ise sizi daha farklı şeyler bekliyor. 
Örgülü modeller
2017 sezonunda örgülü saç modellerini hemen hemen her yerde göreceksiniz. 
Düşük at kuyruğu
Düşük at kuyruğu modelleri de 2017 yılında trend olan modellerden biri.
Balerin topuz saç modeli
Balerin topuz saç modelleri hem modern hem de şık modellerden biridir. 2017 yılında ise çok daha modern bir hava ile karşımıza çıkıyor. İster ikili, ister dağınık kullanınız. 
Saçlarda 20’lerden gelen dalgalar
Vintage dokunuşlar 2017 yılında adından çok bahsettirecek. 20’lerin dalgaları ile 2017 yılına çok şık gireceksiniz.
XXL uzun saçlar
Uzun, pürüzsüz ve parlak saçlar 2016 sezonunda podyumlarda en çok gördüğümüz modellerdendi. Bu yüzden 2017 sezonunda uzun saçların trend olmaması gibi bir ihtimal yok. 
Islak saçlar
2016 sezonunda ıslak görünümlü saçlar en çok konuşulan modellerden birisi olmuştu. Bu trendin bittiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, çünkü bu tarz 2017 yılında da oldukça trend olacak.
Kaküllü ve perçemli kesimler 
Eğer saçlarınızı kaküllü veya perçemli kestirmeyi düşünüyorsanız şimdi tam sırası. 2017 yılının trendleri arasında bu kesimlerde yer alıyor.
2017 makyaj trendleri
Makyaj kullandığımız renkler, yaptığımız çizgiler, önemli hatlarla yüzümüzdeki güzelliği ortaya çıkaran dokunuştur. Gözlerimizin, dudaklarımızın, elmacık kemiklerimizin harika bir şekilde ortaya çıkması için makyaj trendlerini takip etmelisiniz. 2017 sezonu makyaj trendleri size yol gösterecektir. Giyim trendlerini takip ettiğiniz gibi makyaj trendlerini de yakından takip etmelisiniz. 
Kırmızı dudaklar
Kırmızı rujun klasik olduğunu düşünebilirsiniz ancak kışın soğuk havasında canlı renkleri kullanmak mantıklı olacaktır. Beyaz tene sahip olan kişiler parlak kırmızı renkleri tercih edebilir. Etkileyici bir ima için gerçek kırmızı dudaklar yeterli olacaktır. Kırmızı ruj kullandığınızda ten ve göz makyajınızı minimumda tutarak daha modern bir görünüm elde edebilirsiniz.
Koyu mat dudaklar
Siyah ve karanlık (koyu, mat) renkleri dudaklarda 2017 kış sezonunda göreceksiniz. Fantastik bir dudak istiyorsanız dudaklarınızı siyah ve mor renklerle bezeyebilirsiniz. 
Pastel ve parlak pembe dudaklar
Gerçekten masum ve yaşamınızı renklendirmek istiyorsanız pastel ve parlak pembe dudakları tercih etmelisiniz. Gençliğini ortaya çıkarmak için bu renkleri kullanabilirsiniz. 
Dudak parlatıcılı dudaklar
Ruj kullanmadan sadece dudaklarınızı parlatarak makyajınızı yapabilirsiniz. 2017 kış sezonunda makyaj trendinde doğallığa da fazlasıyla yer verildi. Dudaklarınızı net görmek ve taze yüzünüzü ortaya çıkarmak istiyorsanız dudaklarınızı parlatınız.
 
Bakır rengi göz kapakları
Bakır tonu göz kapakları ile saç renginizle uyumu yakalayabilirseniz çok hoş duracaktır. Aşırıya kaçmadan uygulayacağınız bakır tonu gölgelemesi ile çok yönlülüğü sağlayarak güzel bir eğilimden yana olacaksınız. 
Gökkuşağı renkli gözler
2017 sezonunda kalın ve parlak renkler güzel veya metalik tonlar gözler için bir başka olacaktır. Gökkuşağının yedi rengine benzeyen bu makyaj trendi ile gözleriniz bir renk cümbüşünde çok etkileyici olacaktır.
Grafik siyah göz
2017 kış makyaj trendlerinde lekeli bir görünümden zevk alan kişiler vardır. Farklı makyaj tasarımcıları da buna kayıtsız kalmadı ve gözlere bu etkiyi yansıttı. Grafik siyah göz gerçekten sıra dışı.
Dumanlı gözler
Göz kürelerini ortaya çıkaran seksi göz makyajıdır. Özellikle alt kirpiklerin etkileyiciliği de bu göz makyajında bir başkadır. Dumanlı gözlerle o güzel gözlerinizi kesinlikle ön plana çıkaran makyaj tekniği bu sezona damgasını vuracak.
Çizgili göz makyajı
Gözleri en fazla nasıl vurgularım diyen tasarımcılar gözlerin altını ve yanlarını kalın çizgilerle belirterek ortaya çıkarmışlardır. Gözleri bu derece ortaya çıkarmak tek vurgu gözde olacak gibi, özgüveni olan bayanlar deneyebilir.
Makyajsız gözler
2017 kış makyaj trendleri doğallığı da es geçmemiş. Gözlere makyaj yapmadan gözdeki diğer kısımları ortaya çıkarmak gibi düşünceyle hareket edilmiş. Kalın kaşlar, açık dudak, parlak cilt tonu ile makyajsız gözleri birleştirmiş. 
Renkli göz kapakları
Renkli ve ışıltılı göz kapakları soluk bir teni bertaraf edecektir. Işıltılı ve parıltılı göz kapakları ile yeni yıl gecenize anlam katabilirsiniz. Günlük kullanım için abartı olan bu makyaj özel günler için büyüleyicidir.
Islak yüz
Islak görünümlü bir yüz makyajı 2017 sezonun trendleri arasında. Islak saçlar ve ıslak bir yüz ile parlaklığı sağlayarak kışın o soğuk havasında daha canlı ve taze görünmeyi sağlıyor. 
Doğal kaşlar
Doğal bir ifade ile bakmak her yerde net bir şekilde görülür. Doğal kaşlar ne çok kalın ne de çok incedir. Doğal kaşlar her zaman normal şeklini korur. Hatta temiz ve biraz dağınık görülür. Ayrıca doğallıkta asimetrik ve birazcıkta öfke ifadesi vardır. 
Odaklı yüz makyajı
2017 kış sezonu makyaj trendlerinde belli bir noktaya odaklanan yüz makyajı da çok popüler. Etkili bakışlarla gözleri ve kaşları öne çıkarmak hedeflenmiş. Yüzün o güzel ifadesi odaklanırken daha iyi ortaya çıkmış. 
Pembemsi yüz makyajı
Yüzün gerçek pembe rengini ortaya çıkaracak beyaz ten renginiz kışın soğuk havasında atmasını sağlayarak makyaja yeni bir hava katmıştır. Pembemsi yüz makyajı ile ifadeler daha tatlı ve hoş olacaktır. Pembenin oranı sizin ten renginize bağlıdır.
YORUM EKLE

banner608

banner474