banner564

Yenicami fırsat tepmedi

 Cuma akşamı MTG’nin berabere kalmasından sonra zirve yarışında puanları eşitleme şansını elden eden Yenicami ile son 5 karşılaşmasını kazanarak büyük bir ivme yakalayan Merit Alsancak Yeşilova, Lefkoşa’da karşılaştı. 

İlk 15 dakikada bulduğu iki golle rahatlayan ev sahibi ekip, oyunun kontrolünü 90 dakika boyunca elinde tutmayı başardı. John ve Kenneth’in durdurulamaz performansına Farouk’da eşlik edince ortaya çabuk ve doğru oynanan bir futbol çıktı. Birçok eksiği olması ve sahadaki ideal dizilişe sahip olmamasına rağmen Yenicami, takım olarak komple bir görüntüdeydi. Orta sahada Zihni ve Ünal rakiplerine üstünlük sağladı. 
Merit Alsancak Yeşilova ise pozitif bir havada bu maça hazırlandı ve puan yada puanlar hedefiyle karşılaşmaya çıktı. Kalesinde erken gördüğü iki golle adeta şok yaşayan konuk ekip, gol bulabilmek adına geride boşluklar verdi ve Yenicami’nin kaliteli ayakları bu durumdan yararlanmayı başardı. 
Orta sahada geçiş oyununu sağlıklı şekilde yapamayarak boşluklar bulmakta sıkıntılar yaşandı. İleri uçta kanat forvet olarak görev yapan Yasin ve Burak etkisiz günündeydiler. Son haftaların yükseliş gösteren isimlerinden Vakkas ile Merit Alsancak Yeşilova adına sahanın en iyisiydi. 1 gol 1 asistle oynayan genç sol bek, aldığı topların hemen hemen hepsini olumlu kullandı. Orta hakem Utku Hamamcıoğlu iyi bir maç yönetti.
 

YORUM EKLE

banner608

banner473