banner564

Zirve yürüyüşü

DTB konuk ettiği Ozanköy’ü zorlanmadan geçmeyi başardı. Sahanın yağan yağmurda oldukça kaygan bir zemine dönüşmesine rağmen pasa dayalı oyunundan taviz vermeyen DTB, rakibine futbol oynamanın oldukça zorl olduğu bu sahaya rağmen üstünlüğünü kabul ettirdi.  Bunda şüphesiz DTB’nin etkili kullandığı duran toplar önemli bir etkendi. DTB’nin kullandığı her yan top ya tehlike yarattı ya da gol oldu. DTB özellikle Koral ve Selim ile sağ kanadını çok iyi kullandı ve rakibini o kanattan sürekli tehdit etti. Ozanköy mutlak puana ihtiyacı olan karşılaşmada direnemedi. Yan top zaafları takımı yıkan en büyük etkendi. Ozanköy’ün mücadele isteği vardı ancak  DTB karşısında ne yazık ki bunu destekleyecek kalitesi yoktu. 
DTB zorlanmadan rakibini yenerek zirve yürüyüşünü sürdürdü. Sağ kanadı özellikle çok etkili kullandılar. Duran topları bu kadar sonuca yönelik taşıyabilmeleri ise Ozanköy’ün fişini çekti. Koral, Selim ve Emek takımın parlayan isimleriydi.
Ozanköy adım adım görünen sona doğru gidiyor. Takımın kalite eksikliği göze çarpan en önemli detaydı. Bu futbolla, bu savunma zaafiyetiyle ligde tutunmaları oldukça zor.
 Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Özkan iyi bir yönetim sergiledi.
YORUM EKLE

banner608

banner474