banner564

Zorlanmadan

Oldukça zorlu bir fikstürden sonra yorgun bir şekilde Gençlik Gücü'nün karşısına çıkan DTB, bu deplasmandan galibiyetle dönerek zirveyi takibini sonuna kadar sürdüreceğini gösterdi. Gençlik Gücü sanki üç gün önce yorucu bir kupa maçı oynayan rakibi değil de kendisiymiş gibi sahada gezindi. Gençlik Gücü'nde bir şeyler belli ki ters gidiyor. Takımın kazanma isteği yok gibiydi. Aslında DTB kendisini çok sıkmadan oynadı ancak buna rağmen ne zaman gole ihtiyacı olsa atmasını bildi. Önce K.Kaymaklı ve ardından kupada  gelen Yenicami karşılaşmalarından sonra DTB'nin tempoyu düşük tutacağı belliydi.  Gençlik Gücü tüm planlarını kontra atak üzerine kurdu ancak DTB üzerine gelmeyince tamamen bocaladılar ve hiçbir reaksiyon göstermeden rakiplerine teslim oldular ve böylece DTB kendisini fazla sıkmadan, zorlanmadan istediği galibiyeti alarak evine döndü.
Gençlik Gücü takımında DTB karşısında mental eksiklik göze çarptı. Takımın ayaklarına pranga vurulmuş gibiydiler.  Ndue gol atmasına rağmen sürekli ileride top ezdi. Mamadou ise yokları oynadı. Gençlik Gücü'nde biraz Debola çabaladı sadece o kadar! Gençlik Gücü bu durumu değiştiremezse bir alt lige düşecek en büyük adaylardan olur.
Doğan Türk Birliği kupadan sonra ligi de kaybetmek istemediğini bugün kötü de oynasa kazanarak gösterdi.  Bu kötü oyunu yorgunluğa vermek gerekir diye düşünüyorum.
YORUM EKLE

banner471

banner473