banner564

“Sevdamız” artık “aşkımız”

Çelen OBEN
Zamanın ne kadar çabuk geçtiğini insan geriye dönüp bakınca anlıyor. Günün yoğunluğu, iş takibi derken akşamın yorgunluğu aileyle vakit geçirelim derken araya biraz da sosyal hayatı katınca insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor. İki yıl önce yine böyle bir gündü “Yeni sevdamız Diyalog” başlıklı köşe yazımla ilk sayıda sizlere merhaba demiştim. Ve ilk sayının yazısında da iddialı konuşmuştum; “Sadece futboldan değil salondan da, sadece büyüklerden değil küçüklerden de haberler vereceğimiz Diyalog Spor olarak iddialıyız” demiştim. Dört kişiyle başladığımız Diyalog yolculuğumuzda artarak devam ettik.
İki yıl boyunca hep en doğruyu en tarafsızı ve taze haberleri sizlere aktarmaya çalıştık. Gelen olumlu eleştirilerden anlıyoruz ki iki yıllık sürede doğru işler yapmış ve takdiri hak etmişiz. Spor ekibimizde çalışan her bir arkadaşım bu takdirleri hak ediyor. İki yıllık sürede yaptıklarımızın daha çoğunu bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Daha çok çalışarak siz değerli okuyucularımıza daha çok haber aktarmaya çalışacağız. 
İlk yayınlandığı günlerde “çok fazla sürmez” “yakında kapanır” diyenlerin bugün evlerinde Diyalog Gazetesi’ni görmek sanırım bizlerin en büyük gurur kaynağı. Şımarmadan ama ilk günkü gibi çok çalışarak; yeter demeden daha fazla haber üreterek; olmaz demeden daha fazla imkânları zorlayarak Diyalog’u Diyalog yapan siz değerli okuyucularımıza haberin en iyisini ulaştırmaya devam edeceğiz. 
İki yıl önce başlayan yayın hayatımızda bugün ikinci gazete olmanın sorumluluğuyla ilk günkü heyecan ve çalışma azmiyle yine sporu sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz. “Yeni bir sevda olarak başlayan Diyalog artık aşkımız olarak devam ediyor. Siz okumaya devam ettikçe bizim aşkımız da çoğalarak devam edecek. Nice yaşlara… Hep birlikte…
YORUM EKLE

banner471

banner474