banner564

Katkı koyanlara plaket verildi

DAÜ Genetik Kulübü Birinci Kış Data Toplantısı’nı gerçekleştirdi

 Katkı koyanlara  plaket verildi
banner598
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Genetik Kulübü ile Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan 1. Kış Data Toplantısı, DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Tahiroğlu Salonu’nda gerçekleştirildi.
DAÜ Fen ve Edebiyat Fakültesi, Biyolojik Bilimler Bölümü, Moleküler Biyoloji ve Genetik Programı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şükrü Tüzmen’in koordinatörlüğünü yürüttüğü, kulüp yönetim kurulu başkanlığını DAÜ Biyolojik Bilimler Bölümü, Moleküler Biyoloji ve Genetik Programı son sınıf öğrencisi Havva Kilgöz’ün yaptığı ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Programı öğrencileri Hüseyin Beyaz, Arwa A. Rajab, Yiğit Kurum, Veysi Piskobulu, Khader Abuzaid, Haya Jo’beh, Önder Çoban ve Cağrı Nurçin’in aktif olarak kulüp yönetiminde görev aldığı Genetik Kulübü, 200 üyesi ve 670’e yakın Facebook takipçisi ile 4 yıldır çeşitli bilimsel ve sosyal etkinliklerle adından söz ettiriyor.
DAÜ Genetik Kulübü Birinci Kış Data Toplantısı bilim ziyafeti daha sonra davetli konuşmacılardan Prof. Dr. Osman Cankoy ve Petek Cankoy’un mini bir konseriyle taçlandırıldı. Konser bitiminde çalıştaya konuşmacı olarak katkı koyan bilim insanlarına DAÜ Genetik Kulübü direktörleri tarafından plaketleri verildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474