banner564

Kepler coşkuyla fırlatıldı

YDÜ, Mimarlık Fakültesi’nin 2013-14 Akademik yılı bahar dönemi mezunları düzenlenen törenle diplomalarını aldı

Kepler coşkuyla fırlatıldı
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Mimarlık Fakültesi’nin 2013-14  Akademik yılı bahar dönemi mezunları YDÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törenle diplomalarını aldı. 
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, törene; YDÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şenol Bektaş, Mimarlık Fakültesi Dekanı  Prof.Dr. Uğurcan Akyüz, Güzel Sanatlar ve Tasarım  Fakültesi Dekan Vekili Doç.Dr. Erdal Aygenç, Yakın Doğu Turizm ve Seyahat İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan, Peyzaj Odası Başkanı Buket ASILSOY, İç Mimarlar Odası Başkanı Polat TAN, Mimarlar Odası başkanı Azmi ÖGE, Öğretim Üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldılar.
Mimarlık Fakültesi 18.dönem mezunları adına konuşan Çağlayan Kazma, özet olarak şunları dedi: “Dört yıllık maratonun ardından bugün burada eğitim-öğretim hayatımızda, üzerimize düşen önemli bir sorumluluğu daha yerine getirmenin haklı gururunu ve yepyeni başlangıçlara gebe bir sona geldiğimizi bilmenin hüznünü yaşıyoruz.”

“Ortadoğu’daki savaş biran önce dursun”
Uluslararası öğrenciler adına İç Mimarlık Bölümünden Suriyeli Rama JANKIE yaptığı duygusal konuşmada uluslararası kamuoyuna da seslenerek ortadoğudaki savaşın bir an önce durması için çağrıda bulundu. Ailesine, arkadaşlarına ve hocalarına başarısına katkıları için teşekkür etti.
Mimarlık Fakültesi tarihinde ilk defa sivil toplum temsilcisi olarak Peyzaj Odası Başkanı Buket Asılsoy, İç Mimarlar Odası Başkanı Polat Tan, Mimarlar Odası Başkanı Azmi Öge birer konuşma yaptılar.  Törendeki son konuşmaları ise; Mimarlık Fakültesi Dekanı  Prof.Dr. Uğurcan Akyüz ve YDÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şenol Bektaş yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473