banner564

Minikler özel ilgiyle büyüyor

Sevimli Kahramanlar Eğitim Merkezi’nde çocuklar ev ortamında eğitiliyor

Minikler özel  ilgiyle büyüyor
banner598

Melin DOBRAN

Sevimli Kahramanlar Eğitim Merkezi Ocak 2013’ten beri faaliyetlerini sürdürüyor. Okulun, kullanım alanı 200 metrekare olup, düzenli bir bahçe içerisinde miniklere eğitim veriyor. Bir buçuk yıldan beridir hizmet veren okulda, kapalı ve açık oyun alanları mevcut. 0-3 ve 3-4 yaş grubu çocuklarına eğitim vermekte olan okulumuzda, sınıf öğretmenleri, yardımcı öğretmenler ve bebek bakıcısı bulunmaktadır.

 

Hijyene çok önem veriliyor

Her hafta yenilenen yemek listesine göre, okulda sağlıklı yiyecekler hazırlanıyor. Yemeklerin sağlıklı hazırlanıp, pişirildiği mutfak, standartlara uygun ve hijyenik. Çocukların ayrı bir yemek odası vardır. Merkez yöneticileri çocukların beslenmelerinde, kendi bahçelerinde ürettikleri sebzeler, kendilerinin yetiştirdi tavuk eti ve tavuk yumurtasını kullandıklarını belirtti.

 

Eğitmenler tecrübeli ve sevecen kişilerdir

Yöneticiler, Sevimli Kahramanlar Eğitim Merkezi hakkında şu bilgileri verdi, “Okulumuzda eğitim veren öğretmenlerimiz, iyi eğitimli ve tecrübeli kişiler olup, insan, çocuk sevgisine ve merhametine sahip kişilerdir. Öğretmen kadrosu, duygusal yapıları yönüyle kreşte çalışmaya uygun, pozitif enerjili ve olumlu düşüncelere sahip kişilerden oluşmaktadır.

 

Eğitim anlayışı oyun merkezlidir

Çocukların en doğal dili, eğitimin ve gelişimin temel amacı olan ‘oyun’ merkezlidir. Renkli ve güvenli bir ortamda, sınıflarda Türkçe ve İngilizce eğitim verilmektedir. Bunun yanında yaratıcı drama, beden eğitimi, müzik eğitimi, yaratıcı sanat (el-işi) etkinlikleri ve bilişsel gelişim etkinlikleri yapılmaktadır.”

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474