banner564

Önemli konular irdelenecek

GAÜ’de, “Uluslararası Denizcilik ve Ulaştırma Sempozyumu” düzenleniyor

Önemli konular irdelenecek
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu ile Türkiye Gemi Makinaları İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) işbirliğinde “I. Uluslararası Denizcilik ve Ulaştırma Sempozyumu – (IMAT)” düzenleniyor.
GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, 6-7 Mart 2015 tarihlerinde GAÜ ev sahipliğinde gerçekleşecek sempozyuma, bu alanda otorite sahibi uluslararası bilim insanları katılacak.
“Denizcilik, ulaştırma ve lojistik” konularında birçok bildiri ve makalenin sunulacağı sempozyumda şu konu başlıkları ele alınacak:
“Yeşil teknolojiler, deniz kirliliği, kurallar ve standardlar, denizcilik tarihi, deniz-kültür-insan ilişkileri, multimodal taşımacılık, lojistik ve ulaştırma, liman ve terminal yönetimi, denizcilik ekonomisi, uluslararası deniz hukuku, münhasır ekonomi bölgeleri, sağlık emniyet ve riskler, eğitim belgelendirme ve staj, gemi makineleri, gemi inşaatı, enerji alternatifleri, brokering ve Chartering , bayrak ülkesi, deniz sigortaları, denizde arama ve kurtarma, yatlar ve eğlence gemileri, denizcilik meteorolojisi ve deniz çevresi.”

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473