banner564

Ankara’da şok baskın

Marjinal gruplara gaz maskesi, dürbün, çevik kuvvet beresi gibi malzemeler sattıkları tespit edilen kişilere yönelik operasyon düzenlendi

Ankara’da şok baskın
banner598
Başkentte marjinal gruplara gaz maskeleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığı ve emniyetin depolarından yasa dışı olarak alındığı tahmin edilen dürbün, askeri uyku tulumu, çevik kuvvet beresi, polis kaskı, NBC eldiven, zodyak bot gibi çok sayıda malzemeyi temin ettiği belirlenen kişilere yönelik operasyon gerçekleştirildi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucunda, polis ve askeri birimlerde kullanılan bazı malzemelerin marjinal grup ve terör örgütlerine satılmaya çalışıldığı bilgisine ulaştı.
Bunun üzerine Çankaya'da bahçesinde çeşitli hurda malzemeler bulunan ve depo olarak kullanıldığı tespit edilen bir gecekonduya baskın düzenlendi.
Operasyonda, gecekondu ve hurdalık alanda, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bazı kişiler gözaltına alındı.
Söz konusu malzemelerin sayımının ardından kamyonlarla Emniyet Müdürlüğünün deposuna götürüleceği öğrenildi.
Operasyonda gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürülürken, malzemelerin bu kişilerce nasıl ele geçirildiğinin belirlenebilmesi için çalışmaların sürdüğü ve yeni göz altıların olabileceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473