banner564

Romatizma için yetiştirmiş

Serasında yapılan aramada 110 kök Hint keneviri ele geçirilen adam kendini savundu

Romatizma için yetiştirmiş
banner598

   Muğla, Seydikemer'deki bir fasulye serasında 110 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre; Çobanlar Mahallesi Gölbaşı mevkisinde A.O' ait fasulye serasında hint keneviri yetiştirildiği ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 dönümlük seraya baskın yaptı.

    Aramada seranın belli bölümlerinde yetiştirilen 110 kök Hint keneviri bulundu. Jandarma ekipleri tarafından toplanan Hint kenevirleri, imha edilmek üzere Seydikemer Jandarma Komutanlığına götürüldü.

   Gözaltına alınan A.O'nun jandarmadaki ifadesinde, "Hint kenevirlerini romatizma hastalığına iyi geldiği için yetiştirdiğini" söylediği öğrenildi.

    Zanlının, jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

 

Aksaray'da 104,5 kilogram esrar

 

 Bu arada Aksaray-Adanakarayolunda yapılan yol kontrolünde, içerisinde yabancı uyruklu bir kişinin de bulunduğu otomobilde 104,5 kilogram esrar ele geçirildi.

   Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, S.V. (54) isimli kişinin kullandığı aracı durdurarak aradı. Aracın gizli bölmelerinde 8 paket toplam 10 kilo 250 gram toz esrar ile bagajda 52 paket halinde 94 kilo 250 gram kubar esrar bulundu.

   Polis, sürücü ile Azerbaycan uyruklu N.R'yi (37) gözaltına aldı. Başlatılan soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 03:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473