banner564

Di Figaro iki evet ile inledi

İzmirli Kaplan ve Girneli Özdal ailelerinin evlatları Aylin ile Hasan, muhteşem bir törenle evliler kervanına katıldı

Di Figaro iki evet ile inledi
banner598
Hüseyin ABRAŞ
İzmirli Gülipek ve Selahattin Kaplan çiftlerinin biricik kızları, Yakın Doğu Üniversitesin’de öğretim görevlisi olan Aylin ile Girneli Heran ve Ulus Özdal çiftlerinin yakışıklı oğulları, eşi ile meslektaş olan Hasan, geçtiğimiz günlerde Di Figaro’da gerçekleşen düğün töreni  ile bir ömür boyu sürecek  birlikteliğe ilk adımlarını attı. 
Davetlilerin alkışları eşliğinde düğün salonuna gelen çift, ardından ilişkilerini taçlandırmak adına nikah masasına oturdu. Aylin ve Hasan’ın, nikah memurunun sorduğu soruya içten gelen ‘Evet’ ile onay vermesinin ardından Di Figaro’da alkış tufanı koptu. Aylin ve Hasan çiftinin nikah şahitliğini Ahmet Çavuş ve Akın Taşdemir yaparken, çiftin yaşadığı mutluluk ve heyecan yüzlerinden okunuyodu. 
İlişkilerini resmiyete döken genç çift ardından dans pistine geçerek gecenin ilk dansını yaptı. 
Şıklıkları ile göz dolduran Aylin ve Hasan çifti dans pistinde yaptıkları dans ile geceye katılan davetlilerden alkış ve beğeni topladı. Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, Aylin ve Hasan çiftini yakın akrabaları, dostları ve çalışma arkadaşlarıda yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu. Dans pistinin bir an olsun boşalmadığı gecede, genç çift ve davetliler bu mutlu günü doyasıya dans edip eğlenerek kutladı. Aylin ve Hasan çiftinin düğünden sonra balayı tatili için Bodrum’u tercih ettikleri öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474