banner564

‘Galif’ altında muhabbet

Kıbrıs mutfağına ait birbirinden özel meze ve kebap çeşitleriyle müşterilerine hizmet veren Galif Meyhanesi, akşamcıların vazgeçilmezleri arasında

‘Galif’ altında muhabbet
banner598

Çağrı PEKÖZ

Kıbrıs mutfağına ait birbirinden özel meze ve kebap çeşitleriyle müşterilerine hizmet veren Galif Meyhanesi, akşamcıların vazgeçilmez adresleri arasında yer alıyor. Lefkoşa Surlariçi’ndeki adresinden kısa bir süre önce Metehan’daki Sosyal Konutlar bölgesine taşınan Galif, yeni yerinde de hizmet ve lezzet açısından müdavimlerinden tam not alıyor.

Eski Musti Galif oldu

Diyalog muhabirine konuşan Galif Meyhanesi’nin işletmecisi Behiç Çobanoğulları, “Kıbrıs mutfağına ait meze ve kebap çeşitlerini güleryüzlü ve titiz servis anlayışımızla konuklarımıza sunuyoruz. Daha önce Lefkoşa Surlariçi’nde faaliyet gösteriyorduk. Surlariçi’nin yayalaştırma projesinden sonra özellikle geceleri insanlar arabalarını bırakıp meyhaneye gelmekte zorlandı biz de Metehan Sosyal Konutları’nda daha önce Musti Restoran olarak bilinen mekana geçtik. Kısa bir süre önce açılmamıza rağmen Galif ismine ve hizmetine aşina olan çok sayıda müşterimiz yeni yerimize gelmeye başladı.  Mekana gelen konuklarımıza annem, babam, kız kardeşim ve diğer çalışanlarımızla birlikte en güzelini sunmak için çalışıyoruz” dedi. Mekanın samimi ve sıcak ortamında günün veya haftanın yorgunluğunu attıklarını söyleyen konuklar ise ‘Galif’te muhabbet başkadır” diyerek memnuniyetlerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2014, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473