banner564

Gerçek hayat onları bekliyor

Lefke Avrupa Üniversitesi’nden bin 48 mezun daha diplomalarını aldı

Gerçek hayat  onları bekliyor
banner598
Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) 2016-17 yılı mezuniyet töreni, önceki gün akşam yapıldı.
Lefke 16 Ağustos Kurtuluş Stadyumu’nda gerçekleşen törende, bin 48 mezun diplomalarını aldı.
Törende, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Akile Büke, LAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen, Mütevelli Heyeti Başkanı Özgün Faruk konuşma yaptı.
“LAÜ 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni”, akademisyenlerin ve mezunların yerlerini almaları, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve tören açılış konuşmalarıyla başladı.
Fakülte birincilerine diploma ve ödüllerinin takdimi ile süren tören, mezunlar ve veliler onuruna düzenlenen kokteyl ile sona erdi.
LAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen, insana yapılan yatırımın yatırımların en değerlisi, en önemlisi ve en uzun vadelisi olduğunu söyleyerek, üniversitenin bu bilinçle çalıştığını kaydetti.
Yükselen, bu yıl ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora olmak üzere toplam bin 48 mezunun diploma aldığını vurguladı.
LAÜ’nün son bir yılda yaşadığı gelişimi anlatan Yükselen, öğrenci sayısının Ekim 2017 itibariyle 11 bin dolayında olmasının planlandığını belirtti.
Yükselen, üniversitenin gelişimine katkıda bulunan hükümete, TC Lefkoşa Büyükelçiliğine teşekkür ederek, mezun olan öğrencileri tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2017, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473